2777
2789
عنوان

مدفوع نوزاد با شروع غذای کمکی

13967 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها پسر من توی ۷ ماهه الان.

چندروزه بهش روزی دو بار سوپ میدم و یکبار هم فرنی یا سرلاک برنجی . البته همشو رقیق درست میکنم و کاملا میکس میکنم. حالا از اون موقع که غذا میدم روزی دو یا سه بار مدفوع می‌کنه ولی حجم مدفوعش به نسبت قبل کمتر و سفت تر شده. این طبیعیه؟؟ رنگش هم سبز تیره س .

هم شیرخشک میخوره هم شیر خودمو

اگه تازه غذای کمکی شروع کردین 

حتما کره یا روغن زیتون تو غذاهاش استفاده کن تا دل درد و یبوست نگیره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا دختر منم اینجوریه. به خاطر قطره آهنشه که میدم سبز شده منم اول ترسیدم فک کردم عفونت داره ولی قطره دو روز ندادم دیدم عادی شدو سفت شدن هم طبیعیه دیگه چون غذا میخوره 

مرسی عزیزم . روغن زیتون چقدر باید بریزم توی یه پیاله کوچیکه سوپ؟

یه قاشق کفایت میکنه فکر کنم اوایل وعده ها رو سه وعده بده به مرور بعد یکی دوماه بشه پنج وعده شامل سه وعده غذا و دو میان وعده 

چون غذای کمکی میدی حتما باید ملین استفاده کنی که یبوست نشه که همون روغن زیتون یا بعد ها سبزیجات خیلی کمک میکنه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عه آخه سرما نخورده که. بخاطر دندون نیست؟ چون برای دندونشم اذییته بد خواب شده یه مدته و لثه هاش بدجور ...

همسن پسرم هست تقریبا. مدفوع پسر من قهوه ای 

حدود دو هفته اختلاف سنی دارن

پسر منم دندون داره در میاره، ببین پهلوهای پسرت گرم نگه دار چند روز اوکی میشه 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر