2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی سخته فرزا آزمون دارم خوابم نمی بره=|

دقیقا . از خستگی خوابم نمیاد . در حالیکه عصرم نخوابیدم

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...
چقدر مهربون و پر انرژی هستی ماهگل جون،از پستهایی که تو میذاری انرژی میگیرم😂😍😍😍

فداتتتتت شممممم خودت مهربونی ک این حسو میکنی قشنگم😍❤🙏🏻..........

منم از پست شما انرژی گرفتم 😍❤.....انشالله که همیشه شاد و پرانرژی باشی مهربونم.....😍❤❤❤

.....

تو رو کجا گمت کردم

بگو کجای این قصه

که حتی جوهر شعرم

همینو از تو میپرسه

که چی شد اون همه رویا

همون قصری که میساختیم

دارم حس میکنم شاید

من و تو عشقو نشناختیم

من و تو عشقو نشناختیم

: امشب خیلی یاد اون روزای سرد افتادم! 

نمیدونم چرا ..ولی این آهنگ تو اون روزا مثل مایع مذابی بود که رو قلبم بریزن ، مدام دارم گوشش میدم ، ولی دیگه گریه نمیکنم  

پ . ن : مجردم ، پسر نبود 

منتظر ..🤍🍃
فداتتتتت شممممم خودت مهربونی ک این حسو میکنی قشنگم😍❤🙏🏻.......... منم از پست شما انرژی گرفتم 😍❤. ...

ان شاالله خودت هم همیشه شاد و پر انرژی باشی مهربون🥰😍😘

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
بله ما همیشه بیداریم از بس شبا اینجا پلاسم شوهرم میگه تو زن نی نی سایتی نه من 😶 بی تربیته ولی دوسش ...

نوچ نوچ

شوهر باید بی ادب باشه دیگه🤭

خوشبت باشین🌸

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!
ان شاالله خودت هم همیشه شاد و پر انرژی باشی مهربون🥰😍😘

فداتشمم عزیزم...انشالله که هرچه زود تر به مراد دلت برسی آجی.....🙏🏻❤

برای امضات خیلی دعا میکنم انشالله که هرچه زود تر مادر بشی ❤🙏🏻

.....

2790
2778
2791
2779
2792