2777
2789

فک نکنم

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن سی داریم 

ایح

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

دو نفر میخوام تکمیل شه ببینم اینا راست میگن یا نه😑خوابم نمیبره بخاطر همین

بزنید خداوکیلی 🥺😂

سلام دوست خوبم لطفا وارد این لینک شو و بهم کمک کن کالای دلخواهم رو رایگان بگیرم  https://adanbaba.shop/wap/goods/bargainlaunch.html?launch_id=415540

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آره . خوابم نمیاد اصلا  امروز تازه پیاده روی کردم و کار خونه . فردا چطور بلند شم

خیلی سخته فرزا آزمون دارم خوابم نمی بره=|

ببین بچه خوشگل، مردونگی به کلفتیه بازو نیس، به محکم بودن زیپ شلوارته...!
آره جانم❤

چقدر مهربون و پر انرژی هستی ماهگل جون،از پستهایی که تو میذاری انرژی میگیرم😂😍😍😍

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز