2777

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سال بعد دارم به امید خدا شما چی قبول شدی

کنکور ندادم کلا 

رشته مو دوس نداشتم 

لیسانس رو هم همینطوری خوندم

💋میشه فقط یه صلوات برای سلامتی تو دلیم بفرستی؟❤️❤️😍🙏🙏🙏
کنکور ندادم کلا  رشته مو دوس نداشتم  لیسانس رو هم همینطوری خوندم

مثل منی پس منم چند بار خوندم روزانه هم آوردم یک بار ولی چون کار نبود برام نخوندم ولی دوباره امتحان دادم امسال شبانه شدم 

اها خب میشه تقریبا کشاورزی.انلاینه کلاسا فعلا

اره دیگه کشاورزی هست  

بها داده نشده تو ایران به کشاورزی ولی کشورهای خارجی خیلی روی آموزش درست کشاورزی سرمایه گذاری کردن مخصوصا امریکا... مثلا گندم و ذرت زیادی تولید میکنه اصلاح ژنتیکی اصلی رو اونها انجام میدن

اره دیگه کشاورزی هست   بها داده نشده تو ایران به کشاورزی ولی کشورهای خارجی خیلی روی آموزش درست ...

درسته . ولی عزیزم اینم هست مثلا فکر نکن بری روانشناسی سریع کار پیدامیشه واست کلا کارنیست

درسته . ولی عزیزم اینم هست مثلا فکر نکن بری روانشناسی سریع کار پیدامیشه واست کلا کارنیست

اره این رو میدونم که کار نیست  ولی باز از زشته کشاورزی بهتره فکر کنم لاقل میشه امتحان برای آموزش پرورش داد

یا میشه دکترا خوند بعد اپلای کرد

رشته کشاورزی  خیلی سخته باید خیلی جون بکنی اخرشم پارتی بازی