2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس اگه بدونم جواب میدم

ممنون

میخواستم بپرسم آیا امکانش هست زود تر از 4 سال تموم کرد؟ 

سوال دوم اینکه میشه چند تا کتاب خوب بهم معرفی کنین؟ برای این رشته بدرد بخوره و آگاهی رو بالا ببره. 

بعد اینکه در کل شما راضی هستین از رشته تون؟ 

@nedaaa1234  

@آنافروید    

ممنون میخواستم بپرسم آیا امکانش هست زود تر از 4 سال تموم کرد؟  سوال دوم اینکه میشه چند تا کتا ...

بله ۷ ترمه هم میشه تموم کرد

اگه این کارگاهایی ک برگزار میشه بتونی شرکت کنی خیلی خوبه از کتاب و اینا بهتره من خودم اصلا علاقه نداشتم و ب زور تمومش کردم ولی علاقه و پشتکار داشته باشی پیشرفت میکنی

سوال اول:بله من خودم ۳ونیم سال بعد تموم کردم

۲: کتابای ریچل هالیس خوبن بنظرم، چن تاشو خوندم 

بستگی داره منظورت از رضایت چی باشه اگه اینده شغلی باشه بستگی ب شهری ک زندگی میکنی داره شهرای بزرگتر انتخاب شغلی بیشتری داری

اگه بخاطر اینده شغلی نمیگی ک باید بگم من خیلی راضیم و تو زندگیم تاثیر داشته واقعا

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد
ممنون میخواستم بپرسم آیا امکانش هست زود تر از 4 سال تموم کرد؟  سوال دوم اینکه میشه چند تا کتا ...

بله که امکان داره میتونی سه ساله تموم کنی

ببین کتابهای سنگین هستن که استادا برای ترم آخریا پیشنهاد میکنن مثلا کتابهای ملانی کلاین و...

اما اگر هنوز ترمای اول هستی کتابهای جفری یانگ کتاب معروفش زندگی خود را دوباره بیافرینید البته ترجمه حسن حمید پورش رو بگیر  

واینکه مبانی هر رشته به موفقیت تو رشته خیلی کمک میکنه حتما مبانی ها رو خوب بخون که اصول و پایه اولیه هستگ و باعث میشه مطالب تو ذهنت درست جا بیفته و تثبیت بشه 

من خیلی از رشتم راضی هستم و اگر توی دنیا یک کار برای دل خودم انجام داده باشم و پشیمون نشده باشم انتخاب این رشته هست به قول بزرگان این رشته روانشناسی علم دنیای آیندس و آینده خوبی برای کسانی که تو این رشته حرفی برای گفتن.داشته باشن قطعا وجود داره

بله که امکان داره میتونی سه ساله تموم کنی ببین کتابهای سنگین هستن که استادا برای ترم آخریا پیشنهاد ...

مرسی از توضیحات کاملتون😍 خیلی ممنونم بابت معرفی کتا مخصوصا