2821
2789
عنوان

اینستاگرام

70 بازدید | 10 پست

سلام اگه با ایمیلم برم کسی متوجه میشه؟؟؟؟؟؟؟ 

با شمارم که رفتم تمام فک و فامیل اومدن فالو کردن😂😂😂😂😂نمیخوام اونا ببینن😶😶😶

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بازم میفهمم برای من ای دی پسر خالم اومده اونم گفت من ایدیتو دیدم

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
نه کسی نمیفهمه اکه عکس نزارین

مطمعنی؟

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد
نه کسی نمیفهمه اکه عکس نزارین

نه بابا من میخوام چهار تا انلاین شاپ فالو کنم عکس نمیذارم ممنون عزیزم 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
متاسفانه بازم میفهمم برای من ای دی پسر خالم اومده اونم گفت من ایدیتو دیدم

واااااااای وااااقعااا

مطمعنی؟

بله مطمئنم هیچکس متوجه نمیشه،البته اگه دوتا اینستا داشته باشین رو یه گوشی آشناهای اینستای اولم تو پیشتهاد شما میاد،و شمام احتمالا برای اونا پیشنهاد بشی،اما در اصل اگر عکس نزارین کسی متوحه نمیشه شمایین،

من همان آینده حال مغرور توام
واااااااای وااااقعااا

ب خدا خودمم موندم از کجا فهمید