2777
2789
عنوان

روش مخ زنی

199 بازدید | 23 پست

از یه پسر سر به زیر خوشم میاد، پارچه فروشه اصلا نگاه نمیکنه رفتم تو پیجشم pv بود، یعنی واقعا راه نداره چیکار کنم نظرشو جلب کنم؟؟؟؟

از دست دادن من مثل از دست دادن دندونای جلوییته، دیگه نمیتونی بخندی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیشش شمارتو بده بهش😐بگو پشیمون نمیشی😌

نگاه نمیکنه لعنتی، تو گوشیم مدل لباس نشون میدم بر اساس اون میگه چند متر لازمه بعد راجب پارچه نظر میده و دیگه هیچی

اگر خجالتیه یکم کارت سخته ولی چون تنهاست مخ زدنش کاری نداره بهشون توجه نشون بده متوجه میشن انشالله

با پدرش کار میکنه،  دورش همیشه شلوغه داره به مشتریا جواب میده ولی ببین یه لحظه کسیو نگا میکنه اصلااا

برو اسم یه پارچه ای رو که نداره رو بگو یهو که گف ندارم شمارتو بده بگو آوردین خبر بدین بهم 😂😐 هر هر چه راه مزخرفی🤣😜

عشق یعنی در میان صد هزاران مثنوی، بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند
جدی؟ وا ولش کن پس خوشش نیومده حتما

مغازه خیلی بزرگه و مشتری زیاد، اصلا حواسش نمیشه باید یه حرکت بزنم نظرش جلب بشه، یا انقدر برم پارچه بخرم تا بشناسه منو

نگاه نمیکنه لعنتی، تو گوشیم مدل لباس نشون میدم بر اساس اون میگه چند متر لازمه بعد راجب پارچه نظر مید ...

وای خواهرمنم رو یه لوازم آرایش فروشی کراش داشت ما هر هفته به یه بهونه ای می‌رفتیم مغازش من میخندومشون اونم کم کم نیشش واشدخیلی خوب بودا بعدش آیدی کانلشو داد ماهم رفتیم عضوشدیم بعدش خواهرمنم خیلی دوسش داشت بهش گفتم پی بده داد اونم گفت فلان کسم خیلیم رو نداد بعدش من رفتم گفتم خواهرم از تو خوشش میاد