2789
عنوان

گرم کردن رحم

7190 بازدید | 57 پست

سلام خانموما کسی تو دوره پریود گرمیجات مثلا کاچی یا چای دارچین اینا استفاده کردهبراش مشکلی پیش نیومده من استفاده میکنم میگن استفاده زیاد گرمیجان باعث میشه رحم نازکتر بشه بعدا برات مشکل ساز میشه کسی چیزی میدونه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من رحمم سرده

از کجا فهمیدی رحمت سرده من نمیتونم تشخیص بدم میشه کمکم کنی این ماهم تو پریودی اینجور چیزا مثل کاچی چای دارچین استفاده میکنم میگم رحمو نازک میکنه  

از کجا فهمیدی رحمت سرده من نمیتونم تشخیص بدم میشه کمکم کنی این ماهم تو پریودی اینجور چیزا مثل کاچی چ ...

من پانزده روز پاکی دارم ،بعد قبل پریودی چهار پنج روز لکه بینی دارم ک خسته کننده ست تقریبا یکسال دمنوش رازیانه مصرف میکنم لکه بینی ب دو روز رسیده

برای سلامتی پدرم دعا کنید
من پانزده روز پاکی دارم ،بعد قبل پریودی چهار پنج روز لکه بینی دارم ک خسته کننده ست تقریبا یکسال دمنو ...

من دورهایم ۳۰روزه هستن هر ماهم تو وقتش پری میشم اولا درد شکمم موقعه پریودیمم زیاد بود اما الان خیلی کم شده 

سعی میکنم گرمی جات بخورم،،سه شیره ،،خرما عسل،،فقط زمان پاکیم 21روز بشه عالی میشه

عزیزم عفونت اینا که نداری یکی از فامیلای ما هم اونجور بود ماهی دوبار یا مثلا یماه پری نمیشد ماه دوم دوبار پری میشد بهش میگن اب پیاز اگه بتونی بخور خیلیخوبه