2777
2789
عنوان

درد پهلو

3061 بازدید | 16 پست

سلام...من چند هفته ای پهلو درد دارم سمت کلیه هامه بعد سمت تخمدان چپم البته ی کیست ریز دارم که دارم دارو میخورم

بعد قبل همین ی فشار عصبی خیلی بد بهم وارد شد تا همین الان هم تپش قلب دارم و با اضطراب می‌خوابم

ساق پام و دستم از دیروز درد می‌کنه...فکر کنم بخاطر این استرسی که دارمه چون خیلی فشار بدی روم بود

آزمایش ادرار آزمایش هورمونی سونوگرافی کامل همه چی دادم هیچ مشکلی نبود دکتر رفتم...میگم ممکنه این دردا عصبی باشه؟بخاطر این فشار عصبی؟

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا از هر چی میتونه باشه عزیزم 

سنگ کلیه یا همون نیستی ک میگی یا عصبی باشه

دکترای این زمونه هم ک متاسفانه تشخیص.‌‌‌‌‌...

یعنی خودت باید بهشون مشکلت رو بگی تا بهت دارو بدن 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

آره فقط عصبیه

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
والا از هر چی میتونه باشه عزیزم  سنگ کلیه یا همون نیستی ک میگی یا عصبی باشه دکترای این زمونه ...

آخه سنگ علایمش فرق می‌کنه و توی سونو هم چیزی نبود

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

عزیزم ان شاءالله ک چیزیت نیس. استرس نداشته باش و غذای سالم بخور و پیاده روری کن اگه میتونی روزانه و آب بخور 

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

عزیزم ان شاءالله ک چیزیت نیس. استرس نداشته باش و غذای سالم بخور و پیاده روری کن اگه میتونی روزانه و ...

من خود بیمار پنداری دارم هر چی تو اینترنت میخونم فکر میکنم دارم همیشه فکر میکنم بد ترین مریضی رو دارم آخرش میرم دکتر میگه هیچیت نیست🥲هر چی هم میخونم تو اینترنت علایمش میاد سراغم دیگ خواب و خوراک ندارم

من خود بیمار پنداری دارم هر چی تو اینترنت میخونم فکر میکنم دارم همیشه فکر میکنم بد ترین مریضی رو دار ...

عزیزم سعی کن از نت چیزای الکی نخونی چون همه چیش درست نیس.به چیزای خوب فکر کن و استرس رو از خودت دور کن

استرس منشا همه مریضی های.استرس رو دور کن شبا زود بخواب و بدون فکر و خواب عمیق 

ورزش و پیاده روی و نفس عمیق 

طنز و کمدی ببین 

کلا زندگی سالم همه مریضی ها رو دفع میکنه 

عزیزم سعی کن از نت چیزای الکی نخونی چون همه چیش درست نیس.به چیزای خوب فکر کن و استرس رو از خودت دور ...

ممنون عزیزم

برای امضات دعا کردم❤️❤️❤️❤️

ممنون عزیزم برای امضات دعا کردم❤️❤️❤️❤️

ممنونم عزیزم

ان شاءالله حال دلت همیشه خوش باشه