2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الهی عزیزم انشالله خدا بهت سلامتی و طاقت بده ماهم پارسال همین موقعا خیلی درگیر پرتودرمانی بودیم

ممنونم عزیزم خیلی دوران سخته هنوز ۵ جلسه از شیمی درمانیم مونده

ممنونم عزیزم خیلی دوران سخته هنوز ۵ جلسه از شیمی درمانیم مونده

ولی یه خبر خوب بهت بدم

بعد از درمانت خیلی خیلی حالت بهتر میشه فقط این روزا رو تحمل کن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر جا دکترت معرفی میکنه. انشالله زود خوب میشی

می خواستم کرج باشه خود دکتر که الان تهران میرم بیمارستان پارس میگه هم دوره هم داخل طرح نمیسه ماشین برد کرونا هم هست

می خواستم کرج باشه خود دکتر که الان تهران میرم بیمارستان پارس میگه هم دوره هم داخل طرح نمیسه ماشین ب ...

عزیزم پدر من بیمارستان سلامت فردا انجام داد غرب تهرانه خیلی هم تجهیزاتش به روزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آزاد یا بیمه قبول می کنه

بیمه‌ت چیه؟اگه طرف قرارداد باشی که قبول میکنه واسه ما شد ۵۵ تومن ولی فقط ۵ تومن گرفت

اونایی هم که طرف قرار داد نبودن برگه میبردن واسه تکمیلی

میخوای زنگ بزن بخش رادیوتراپی اسم بیمه رو بهشون بگو ببین قرارداد دارن خودشون کم کنن یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
می خواستم کرج باشه خود دکتر که الان تهران میرم بیمارستان پارس میگه هم دوره هم داخل طرح نمیسه ماشین ب ...

جای دولتی برو. دستگاهاشون بهتره. من شهدای تجریش میرفتم. امام حسینم خوبه. به دکتر بگو دیگه جون رفت و امدو ندارم. پرتو هر روزم هست. خسته میشی. بدنت الان ضعیفه

جای دولتی برو. دستگاهاشون بهتره. من شهدای تجریش میرفتم. امام حسینم خوبه. به دکتر بگو دیگه جون رفت و ...

ببخشید شما شهدای تجریش پرتو درمانی میرفتید؟  خوب بود راضی بودید؟