2777
2789
عنوان

کیا عمل تنگی واژن انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 104411 بازدید | 51 پست
نه اصلا دکترم می‌گفت اینا ریسکه واسه هر بدن متفاوته شاید بدتر کنه.مگه قبلش دکترت نمیدونست عفونت داری ...

.....تو میتونی. بشینی. من هنوز نمیتونم بشینم از کنار مقعد بخیه زده تا جاه بالایی کلا بسته انگار. 

یک دخترم یک خواهرم یک همسرم یک مادر من دخترم قوی نباشم ضعیف نیستم

دیگه. لابیا اگر انجام میدادم هزینش زیاد میشد نداشتم  ولی پرینورافی هم. عمل زیبایی رحم هست ادم مثل. دختر بچه ها خوشگل میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر واس لابیا هزینه کردی؟ چن وقته عمل کردی عزیز؟

لابیا وتنگی ۴۵۰۰بیمارستان .ولی تو برگه پذیرش زد افتادگی وگرنه بیمارستان دفترچه برا عمل زیبایی قبول نمیکنه که بیمارستان هم ۴تومان می‌گرفت ولی برا من خدارو شکر رایگان شد فقط دستمزد خودش ۴۵۰۰.

۱۰روزه

اره همونطوره اصلأ مشکلی نداشتم.چرا تو اونقدر درد داشتی؟؟؟

والا اصلا نمیتونم بشینم از درد زیاد. سوزش هم دارم.  خارش هم دارم 

من عمل تنگی واژن رو پیش دکتر حبیبه احمدی انجام دادم و واقعا راضی ام. واژن من مادرزادی گشاد بود به طوری که داشتم کم کم دچار افتادگی رحم می شدم. ولی بعد از این عمل هم میل جنسیم بیشتر شد هم دکتر گفتن که خطر افتادگی رحم رفع شده. مقاله خود دکتر حبیبه احمدی درباره تنگ کردن واژن: https://drahmady.com/تنگ-کردن-واژن/