2777
2789

فک‌نکنم سینوزیت باشع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

دوست منم مثه شما بود من توی تابه سه قاشق نمک ریختم بعد روی حرارات ملایم گذاشتم و همش زدم تا رنگ نمک یکم تیره شد بعد توی دستمال نخی ریختم و آروم آروم دادم بژاره رو پیشنویش.....حواست باشه اگه داغ بود یهو نزاری بسوزی.چشماشم بست و یکم استراحت کرد..بعد واسش چای با هل درست کردم،خوووووووب خوب شد.سه روز درگیر درد بود هرکاری میکرد خوب نمیشد یهو بلند شد با ذوق گفت خووووب شدم

انشالله واسه شمام نتیجه بده

البته من نمک دریا داشتم ک دونه هاشم درشته

بخوور بده .. سرتوو گرم نگه دار و نزدیک شعله یا بخاری بزار سرتوو..

بخور خوب میکنه؟

شما هم این مشکلو دارید؟

دکتر رفتم استامینوفن داد فک کنم باید چرک خشک کن میداد درسته ؟

سلام عزیزم دوست منم مثه شما بود من توی تابه سه قاشق نمک ریختم بعد روی حرارات ملایم گذاشتم و همش زدم ...

نمک دریا ندارم 

چیکار کنم خوب شه 

برا دوست شما کجای سرش بود

دکتر نرفت؟

بخور خوب میکنه؟ شما هم این مشکلو دارید؟ دکتر رفتم استامینوفن داد فک کنم باید چرک خشک کن میداد ...

استامینوفن که من تایید نمیکنم..فقط ضد درده...نمیشه گفت چرک کرده!

اگه گرم نگه داری  و گرما بدی مطمئنا مفیده.

کاربر قدیمیم
استامینوفن که من تایید نمیکنم..فقط ضد درده...نمیشه گفت چرک کرده! اگه گرم نگه داری  و گرما بدی ...

هدبند بستم بخور هم میدم دردش خیلی کمه ولی کامل خوب نمیشه اعصابم بهم میریزه 😑

نمک دریا ندارم  چیکار کنم خوب شه  برا دوست شما کجای سرش بود دکتر نرفت؟

عیب نداره از اون نمکا بزار....دکتر نرفت خودش پرستاره،ولی قرصم آرومش نکرد.....جلوی سرش بود.رفته بود حموم و بعدشم سوار موتور شده بود

عیب نداره از اون نمکا بزار....دکتر نرفت خودش پرستاره،ولی قرصم آرومش نکرد.....جلوی سرش بود.رفته بود ح ...

سینوزیت دردش بالای سر و پشت سر هم میزنه؟

خلط ندارم اونم نداشت؟