2777
2789
عنوان

کار درستی کردم؟؟؟

92 بازدید | 12 پست

دوستان من یه سری مشکلات با همسرم دارم سه سال ازدواج کردم هر چند وقت یع دفعه این مشکلات رو میاد بعد دوباره میره دوباره رو میاد این روال ادامه داره من همرو نوشتم برا همسرم رو کاغذ دادم بره بخونه الان استرس گرفتم کاشکی نمیگفتم اخه دوست ندارم مته به خشخاش بزنم و مثل اولای زندگی جسارت صحبت کردن ندارم نظرتون چیه کار درستی کردم همه حرفای دلمو زدم؟؟

بله کار خوبی کردی 

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی تو دلم وقتی میمونه ازش به شدت دور میشم برام غریبه میشه همش میخوام هیچی نگم و فقط تو ارامش باش ...

همین فرمون برو جلو تو کاغذ نمیتونین داد بزنین یا فوش بدین از پیام هم بهتره کنارش بشین بنویس بنویسه بعدش بگو بغلم کن ساکت بمون یکم بعد بوسش کن بگو خیلی دوست دارم چایی بیار

صددرصد تضمینی😁😍

عشق من با همه اذیتا و کم خوابی ها و دعوا هامون 😂😂خوشالم که مامانتم😘تو نباشی یچی کمه تو زندگیم دوست داریم دخترم😍تیکر تولد دخترمه و خودم😁😁😁من 24 امم دخترم25 ام🤗
بله که درست کردی همه حرفاتو خواسته هاتو به شوهرت بگو البته مودبانه اگ نکی همشون تلنبار میشن رو دلت و ...

چند ماه بود نمیگفتم این دفعه که رفتیم خونه مامانشینا دیدم داره از اونا طرفداری میکنه اصلا نابود شدم انگار از همسرم نا امید شدم که حتی به فکر جدایی افتادم بعد تصمیم گرفتم همه ناراحتیا همه چی رو براش بنویسم میدونی دوست دارم همیش ارامش باشیم حرف کسی تو خونمون نباشه 

اوایل عقدمون خوندم هر سه ماه یه بار تو کاغذ مشکلاتتون رو بنویسین به هم بدین تا رفع بشه خیلی خوبه 

همین فرمون برو جلو تو کاغذ نمیتونین داد بزنین یا فوش بدین از پیام هم بهتره کنارش بشین بنویس بنویسه ب ...

اولای ازدواج با داد او دعوا میگفتم دیگه همسایه ها شاکی بودن از دست ما که زنگ میزنیم پلیس بعد که نوشتم براش همه حرفام کامل تو ذهنم میومد مینوشتم اگه چیزی کم نوشته بودم اضافع میکردم بهش میدادم میخوند میگفت حرفات حقه

اولای ازدواج با داد او دعوا میگفتم دیگه همسایه ها شاکی بودن از دست ما که زنگ میزنیم پلیس بعد که نوشت ...

خیلی خوبه نمیتونی توهین کنی احتراما حفظ میشع

اوایل عقدمون خوندم هر سه ماه یه بار تو کاغذ مشکلاتتون رو بنویسین به هم بدین تا رفع بشه خیلی خوبه&nbs ...

الان سر کار استرس دارم بخونه عصبانی بشه همه حرفام حقه چیز بدی ننوشتما ولی استرس شدید دارم از صبح تا حالا هیچی نخوردم

اولای ازدواج با داد او دعوا میگفتم دیگه همسایه ها شاکی بودن از دست ما که زنگ میزنیم پلیس بعد که نوشت ...

من خیلی چیزا نگفتم الان شوهرم من دشمن مامانش میبنه اون دوست دلسوز فقط بخاطر اینکه هیچوقت از غرغرو تیکه های مامانش چیز نگفت هچوقت حرفی از دعواهاش نزدم الان که میگم میگه دروغ میگی 😔

با اینکه چند دفعه جلو خودش باهام دعوا کرد ولی من بخاطربزرگیش حرف نزدم اینم توهم برداشته که حق با مامانشع😔😔

الان سر کار استرس دارم بخونه عصبانی بشه همه حرفام حقه چیز بدی ننوشتما ولی استرس شدید دارم از صبح تا ...

چی شد الان شوهرت چیزی نگفت غصه نداره آخه حرفای بدب نزدی کارای خودشو گفتی ک ناراحتی ازش