2777
2789
حتمااا ولی برا اطلاعه فقط از من آبی گرم نمیشه😅😂

من‌خودم‌حس میکنم خیلی استعدادشو دارم پارسال ک زیاد فعالیت میکردم نزدیک هزارتا ویو‌میخورد استوریام‌ولی چون اجازه ندارم عکس بزارم زیاد جدیش نگرفتم اون موقع هام یواشکی فعالیت داشتم🤪

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
من که اصلاازبلاگری خوشم نمیاد، بازمیکنی شده کیف وعشق چهارنفرکه بالایکای ما بهتریک خوراک وپو‌شاک ودار ...

واقعا بعضیا با این کار کلی حسرت به دل بقیه میزارن من خودم میبینم دپرس میشم اصننن ولی بعضیا هستن آموزشای خوبیم میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌خودم‌حس میکنم خیلی استعدادشو دارم پارسال ک زیاد فعالیت میکردم نزدیک هزارتا ویو‌میخورد استوریام‌ول ...

چه خوب چی میزاشتی ؟ من اصلا استعداد ندارم فقط پیج خودمه که شخصیه 😅

چه خوب چی میزاشتی ؟ من اصلا استعداد ندارم فقط پیج خودمه که شخصیه 😅

چندسالته؟من بیشتر عکسامو یا اهنگ و‌میخوندم‌کلیپ میزاشتم‌کوئسشن باکس و البته باید قیافه خوبی داشته باشی و ارایش کنی

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
چندسالته؟من بیشتر عکسامو یا اهنگ و‌میخوندم‌کلیپ میزاشتم‌کوئسشن باکس و البته باید قیافه خوبی داشته با ...

۱۹. منم اون زمانی که مد بود دابسمش میگرفتم ولی خب دیگه از مد افتاد بیخیالش شدم

چی میزاشتی تو پیجت مگه؟ 

عکسامو فیلم 

۱۹. منم اون زمانی که مد بود دابسمش میگرفتم ولی خب دیگه از مد افتاد بیخیالش شدم

نگین فضلی و رکسانا و نیکا فلانی مگه از مد افتادن؟بلاگری یعنی همین دیگه ی جور دیگشم هست ک هعی اشپزی میکنن و روزمرگیشونو میزارن ک اکثرا متاهلن