2777
2789

سلام بچه ها من تقریباً یک ماهی میشه که موهام ریزش شدیدی گرفته ۶ ماه پیش موهامو دکلره کردم قبلش هم مش بود درسته سوخته سوخته با آن ریزش که میاد پایین فرق میکنه  ولی یک ماهی میشه که ریزش شدید گرفتم یعنی اون ساقه‌های مشکی مو با انتهایی سفید میاد پایین که با دست کشیدن با شانه کردن وتو حموم میاد پایین این کارارو کردم توی این یک ماه قرص زینک پلاس گرفتم از دیجی کالا ولی موقعی که میخواستم بخورم بعضی از دونه  هاش چیز بود روغنی شده بود یعنی وقتی بهش دست میزدم حالت روغنی داشت تاریخ انقضا تا یکسال آینده داشت کپسول ویتامین ای همراه باهاش مصرف می کردم روغن نارگیل میزدم به ریشه و ساقه موهام و بعد می رفتم حمام می شستمش و همینطور شامپو عوض کردم و از ماسک که مو استفاده کردم به نظر شما کدوم یکی از این دلایل باعث شده که موهای من بریزه  و شما تا حالا ریزش مو داشتین شدید که خوب شده باشه؟؟؟؟ 

......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذای سالم بخور. و یه نسخه عالی هرروز روزی دوبار توی نافت روغن زیتون بریز و پنبه بذار توش

و هرروز کندر بخور 

و به موهات روغن کرچک و سیاهدونه بزن

نمیدونم از کجا شروع کنم کاش میتونستم براتون تعریف کنم که چقدر توی زندگیم اتفاقات عجیب افتاد و یجایی میفتادم زمین پاهام زخم میشد اما دوباره یهویی بلند میشدم انگار که دست خدا زیر بغل هامو میگرفت میگفت هنوز کار داری پاشو منم یجوری پامیشدم که انگار نه انگار قبلش افتادم و پاهام زخم شده ؛  زخمای رو قلبم و روحم رو پانسمان میکرد و مثل یه پرستار 😔 اره من پرستاریه خدا رو هم دیدم ، مهربونیشو با قلب خودم خودم حس کردم وقتایی که افتاده بودم ، از همه جا آدمایی رو میذاشت سر راهم که برسم به این مرحله ای که الان هستم من فکر میکردم افتادن هام یه شکسته اما با چشم خودم دیدم همشون باعث شدن من اینی بشم که الان هستم❤ خداروشاکرم بابت این اتفاقات تلخی که بنیان زندگیمو عوض کرد 🤲 خدا خاکِ جسمم رو عوض کرد کلا یکی دیگه شدم ❤ اینقدر زندگیم تغییر کرد که خودمم باورم نمیشه ؛ هنوز هم سختی هایی هست اما برای من این نقطه اززندگیم آخر دنیاست چون خدارو پیدا کردم و زندگیم رو زیر و رو کرد
من بعد کرونا ریزش وحشتناک گرفتم.موهام دسته دسته میریخت.کل سرم خالی شده بود و مثل کچلا داشتم میشدم ر ...

چی داد دکتر🥺

راز دل هرگز نگو با محرمت چونکه محرم محرمش نامحرم است 🥴😒🗡️
از روغن دگ میترسم 😂💔🤕 چرا حالا تو ناف؟؟ 

چون محل ورود هست میره توی شکمت و گرمش میکنه 

نمیدونم از کجا شروع کنم کاش میتونستم براتون تعریف کنم که چقدر توی زندگیم اتفاقات عجیب افتاد و یجایی میفتادم زمین پاهام زخم میشد اما دوباره یهویی بلند میشدم انگار که دست خدا زیر بغل هامو میگرفت میگفت هنوز کار داری پاشو منم یجوری پامیشدم که انگار نه انگار قبلش افتادم و پاهام زخم شده ؛  زخمای رو قلبم و روحم رو پانسمان میکرد و مثل یه پرستار 😔 اره من پرستاریه خدا رو هم دیدم ، مهربونیشو با قلب خودم خودم حس کردم وقتایی که افتاده بودم ، از همه جا آدمایی رو میذاشت سر راهم که برسم به این مرحله ای که الان هستم من فکر میکردم افتادن هام یه شکسته اما با چشم خودم دیدم همشون باعث شدن من اینی بشم که الان هستم❤ خداروشاکرم بابت این اتفاقات تلخی که بنیان زندگیمو عوض کرد 🤲 خدا خاکِ جسمم رو عوض کرد کلا یکی دیگه شدم ❤ اینقدر زندگیم تغییر کرد که خودمم باورم نمیشه ؛ هنوز هم سختی هایی هست اما برای من این نقطه اززندگیم آخر دنیاست چون خدارو پیدا کردم و زندگیم رو زیر و رو کرد
قرص چی؟؟!  آزمایش هم دادی؟  هزینه آزمایش چقدر شد

من چکاپ کامل دادم معلوم شد شد کم خوبی داشتم 

هزینه هم هر آزمایشگاه فرق داره 

قرص و شربتشم زیاد بود یادم نیست😂🥲

که پروردگارت تو را رها نکرده است. 🤍

سلام من که خودم تخصصی ندارم حقیقتش😑😅

ولی این شماره ای میدم مال منشی داروخونه ایه تو تهران

مشاور آنلاین توسط خانوم دکتر داروخونه میشی

بینهایت قبولش دارم چون یکسالی هست مراقبت های پوست و موم زیر نظرشونه ۰۹۳۶۲۴۰۴۱۸۲

فقط چون سرشون شلوغه فک کنم واتس آپ سریعتر جواب میگری

ایشالله زود مشکل ریزش موهات اوکی میشه😘