2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من 3ماهه اینطوریه ک تا 3 ماه دیگه هرچی افزایش قیمت داشت هم برای شما حساب میشع و باید به ایرانخودرو پولشو بدین..ولی هم نوئه هم توی بازار اختلاف قیمتش با قیمت کارخونه زیاده، یعنی میتونی ی مقدار تقریبا زیاذی بیشتراز اونک خریدی بفروشی ..پس بازم براتون سود داره و سرمایه هست

اگه پرایدتون رو بفروشید هم قیمت بااون میشه خوبه پس.. بعدا مثلا اگهههه 250 خریده باشین توی بازار 320 مثلااااا بفروشید بعد ی ماشین ارزون تر مثل همون پراید بخرید و بقیه پولشم باهاش کار کنید

بنظر من 3ماهه اینطوریه ک تا 3 ماه دیگه هرچی افزایش قیمت داشت هم برای شما حساب میشع و باید به ایرانخو ...

نه ۳ ماهه قطعیه یعنی اینکه نمیخاد مبلغ دیگه ای بدی

اگه پرایدتون رو بفروشید هم قیمت بااون میشه خوبه پس.. بعدا مثلا اگهههه 250 خریده باشین توی بازار 320 ...

من بیشتر از اینکه تا یکسال سند نمیخوره میترسم و اینکه فشار بیاد و ریسک کنیم ولی سودی نکنیم بازم شوهرم میگه خوبه 

اگه پرایدتون رو بفروشید هم قیمت بااون میشه خوبه پس.. بعدا مثلا اگهههه 250 خریده باشین توی بازار 320 ...

تا یکسال نمیشه فروخت تازه بعدش باید خواهرشوهرم بیاد سند بزنه چون به اسم اون دراومده میخاد بده به ما

تا یکسال نمیشه فروخت تازه بعدش باید خواهرشوهرم بیاد سند بزنه چون به اسم اون دراومده میخاد بده به ما

خب نمیدونم من فقط بلحاظ مالی گفتم خوبه بقبه شرایطش رو درنظر بگیرید بعد بهترین تصمیم رو بگیرید باهم

خب نمیدونم من فقط بلحاظ مالی گفتم خوبه بقبه شرایطش رو درنظر بگیرید بعد بهترین تصمیم رو بگیرید باهم

خیلی ازتون‌ممنون لطف کردین وقت گذاشتین جوابمو دادین 

خودت بیخیال باش بهش فکر نکن بگو خدایا میسپرمش به دست تو اگ قراره بضررمون باشه کنسلش کن یطوری

دقیقا همینو گفتم خدایا اگه صلاح نباشه کنسلش کن اگه به سودمون باشه درستش کن واقعا مغزم کشش نداره میترسم تو این اوضاع ریسک کنیم