park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 عنوان این آزمون چیه؟؟😱😱 1541 بازدید | 29 پست بچه ها آزمون سازمان سنجش که باید از همه پایه ها مال سال قبل بگیره چطوریه؟؟نمره هامون برای معلم ها هم میره؟کشوریه؟؟ یکم توضیح بدید دربارش🙏🙏برای چیه این آزمون؟؟اگه آزمون بد بدیم چی میشه؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞 1400/07/27 | 12:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 آره به مام گفتن ولی نگرفتن😂😂 یه برنامه برای ما فرستادن گفتن توی اون برنامه برگزار میشه آزمون سنجش آغازین اسمش🥺 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 یه برنامه برای ما فرستادن گفتن توی اون برنامه برگزار میشه آزمون سنجش آغازین اسمش🥺 اسم آزمون منظورمه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6730 نه فکر نکنم اجباری باشه من که ندادم ببین خود مدرستون چی میگه بهترین نسخه خودت باش🤞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 کسی نمیدونه؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 نه فکر نکنم اجباری باشه من که ندادم ببین خود مدرستون چی میگه برنامه رو برامون فرستاده میگه برید آزمون بدیدنمره هامون برای معلم ها هم میره؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6730 برا ما هم فرستادن آره فکر کنم اما به ما گفتن رو نوبت اول تاثیری نداره فقط برا تعیین سطح کلاسا هستش بهترین نسخه خودت باش🤞
hani2003 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 209 یه آزمون آزمایشی هست به نام تعاونی سنجش که با اون سازمان سنجش فرق میکنه یه چیزی مثل قلم چی گزینه دو اینا. شاید منظورشون اونه
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 برا ما هم فرستادن آره فکر کنم اما به ما گفتن رو نوبت اول تاثیری نداره فقط برا تعیین سطح کلاسا هستش&n ... من میترسم🥺مال پارسال نمره ها برای معلما و مدیر و اینا هم میره؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 یه آزمون آزمایشی هست به نام تعاونی سنجش که با اون سازمان سنجش فرق میکنه یه چیزی مثل قلم چی گزینه دو ... آره فکر کنم من اشتباه نوشتم😁 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
ستاره_روشنا عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 6730 من میترسم🥺مال پارسال نمره ها برای معلما و مدیر و اینا هم میره؟؟ نترس بابا مگه خود مدرسه نمیخواد بگیره ازتون ؟ بهترین نسخه خودت باش🤞
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 مال همه کتابارو تو یه روز میگیرن؟؟ زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
hani2003 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 209 آره فکر کنم من اشتباه نوشتم😁 خب این یه آزمون آزمایشی معمولیه و مدرستون اگه دلش بخواد میتونه تو مستمر اینا تاثیر بده مثل امتحانای کلاسی
park_shin_he مدیر استارتر عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8425 نترس بابا مگه خود مدرسه نمیخواد بگیره ازتون ؟ چرا ولی من زیاد مال پارسالو بلد نیستم امسال البته همه رو خیلی خوب خوندم مال امسالو زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞