2777
2789
عنوان

لانه گزینی

277 بازدید | 20 پست

روز هفتم ای یو ای هستم.لک دیدم در حد خیلی کم و بعد قطع شد.بنظرتون لانه گزینی میتونه باشه زودنیس؟

توی نت بعضی جاها گفتن لانه گزینی زمان موعدت اتفاق میفته بعضی ام این مطلب رو گفتن:

معمولاً نطفه 6 تا 12 روز پس از بارور شدن از لوله های فالوپ پایین رفته و خود را به درون رحم می رساند. در این زمان نطفه به تغذیه بیشتری نیاز دارد، به همین دلیل دیواره داخلی رحم ضخیم و پرخون می شود تا او را تغذیه کند. در این مرحله نطفه برای اولین بار جهت دریافت اکسیژن و مواد غذایی خود را به دیواره داخلی رحم می چسباند و از این ناحیه به بدن مادر متصل می شود. این امر منجر به بروز خونریزی خفیفی از دیواره رحم می شود که خونریزی لانه گزینی نطفه نام دارد.

تعداد رای : 7
نظرسنجی
بله
6
85%
خیر
1
14%
خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالله که بارداری بار اوله ای یو آی میکنی؟

ان شاالله ممنونم پناه بر خدا

ن دومین بار

سری قبل منفی شد

بعدش فهمیدم پولیپ داشتم

رفتم هیستروسکوپی کردم و بعد ای یو ای

ان شاالله ممنونم پناه بر خدا ن دومین بار سری قبل منفی شد بعدش فهمیدم پولیپ داشتم رفتم هیستروسکوپ ...

منم پولیپ دارم میشه بگی هیستروسکوپی چیه و اینکه چقد هزینه دادین دکتر من چون امکاناتش کمه گفت کورتاژ میکنم پولیپ رو

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
درد داشت اسپکلوم ک وارد واژن میکنن ؟؟اون دستگاه پلاستیکی

نه عزیزم مثل معاینه اس برا من ک همون لحظه ک گذاشتش بود‌.

ولی وقتی تزریق رو انجام داد یه درد خفیف خفیف عین پریود پیچید توی دلم. دکتر گفت ۲۰ دقیقه بلند نشو.

تا یک ساعت بلندنشدم

منم پولیپ دارم میشه بگی هیستروسکوپی چیه و اینکه چقد هزینه دادین دکتر من چون امکاناتش کمه گفت ...

کورتاژ نمیدونم چجوریه‌.

برا هیستروسکوپی به کمرم امپول زدن مثل سزارین از کمر به پایین بیحس شدم

یه دستگاه کوچیک از طریق واژن وارد رحم میکنن نوکش دوربین داره داخل رحم رو میبینن هرچیز اضافه ای ببینن درش میارن.

صبح هیسترو کردن برام عصر که کامل بی حسیم برطرف شد مرخص شدم

۴ونیم هزینه اش شد. بیمه نداشتم

کورتاژ نمیدونم چجوریه‌. برا هیستروسکوپی به کمرم امپول زدن مثل سزارین از کمر به پایین بیحس شدم یه د ...

یا خدا خیلی زیاده هزینه اش و اینکه شهر ما ندارن باید بیام تهران کسی نیست که باهام بیاد مجبورم همین جا درمان کنم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
یا خدا خیلی زیاده هزینه اش و اینکه شهر ما ندارن باید بیام تهران کسی نیست که باهام بیاد مجبورم همین ج ...

اگ دفترچه تامین اجتماعی داشته باشی زیر یک میلیون تومنه.

ان شاالله که هرچی خیره عزیزم.

بچه نداری؟