2777
2789
عنوان

نی نی ایم ....شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 109 پست
اینو یادم رفت بچه اولم تو ۱۲ هفته مشخص شد جنسیتش  احتمالش هست که اینم تو همون تاریخ مشخص بشه

تو ۱۲هفته صد درصد نمیگن احتمالی هست ممکنه تو انومالی تغییر کنه ..ولی اونومالی تو ۱۸هفتگیه اون صد در صده تقریبا

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم هر کسی یه تصوراتی داره اما شمام میدونم بلاخره کامل به منظورم میرسی منم گیتار دوست دارم ...

میفهمم چی میگی منم بابام نذاشت برم😂میگفت همین مونده بگن دختر فلانی مطربه😑شغلشم حساس بود

ولی من خودم به شخصه محیطی و فراهم میکنم دخترم دنبال علاقش بره حالا هر چی باشه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اخی😍مبارکه به سلامتی بدنیا بیاد گل پسرت اسم کاکل زریتو انتخاب کردی حالا😃

ممنون گلم

من زیاد اهل اسم های عجق وجق نیستم

اسم اولیم حسینه باباش و مادربزرگش گذاشتن 

اینم من گذاشتم محسن

ممنون جانم ..مصلحت خدا مهم ترین چیزه ..قبل رفتن برا تعیین جنسیت نماز خوندمو تو سجده از خدا خواستم بد ...

بله درسته خدا بهتر از خودمون می‌دونه که برای هر کس چی خوبه 

منم همینطور عزیزم قبل رفتن دعا کردم گفتم خدایا مهمترین چیز اینه که سالم باشه و جنسش هم هر چی خودت صلاح میدونی راضیم 

گفتم اگر صلاح میدونی دختر باشه خوشحال میشم اگرم نه که بازم اشکال نداره مهم اینه سالم باشه 

که خدا صلاح دونست بازم پسر باشه 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
میفهمم چی میگی منم بابام نذاشت برم😂میگفت همین مونده بگن دختر فلانی مطربه😑شغلشم حساس بود ولی من خو ...

خخخ امان از دست بابا ها 

بله درسته خدا بهتر از خودمون می‌دونه که برای هر کس چی خوبه  منم همینطور عزیزم قبل رفتن دعا کرد ...

منم تو همه چی میسپرم به خدا و الحمدلله تاحالا پشیمون نشدم حتی اگه برخلاف میلم بوده و ناراحت شدم بعدا حکمتش رو فهمیدم ..خدا بد بنده اش رو نمیخواد هیچ وقت

منم تو همه چی میسپرم به خدا و الحمدلله تاحالا پشیمون نشدم حتی اگه برخلاف میلم بوده و ناراحت شدم بعدا ...

بله کاملا درسته عزیزم 🙏🌹

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت