2777
2789
عنوان

نی نی ایم ....شد

1283 بازدید | 109 پست

😂😂

پسر شد ....خیلی تلاش کردم تا پسر بشه یه پسر تقریبا دوساله دارم دوس داشتم اینم پسر بشه همجنس هم باشن که خدارو شکر شد 

از روی عکس سونوی ان تی هم برا خودمو پسر پیش بینی کرده بودم ..دوسه تا تاپیک زدم آخرین تاپیکمم برا روز غربالگری بود 

..ممنون از همه کسایی که دعا کردن برام

دختر و پسر هردو نعمت خدا اگه دختر میشد من کفر نمیگفتما  فقط و فقط دلم دوست داشت پسر بشه اینم که خدا لطفشو شامل حالم کرد ..😘😘

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مبارکههه😍😍😍😍

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

مبارک 

Stayc.shop لطفا فالوم کنید خیلی بهش نیاز دارم🥺🙏❤پیجم لوازم آرایشه با قیمت خیلی کم😌هر کی فالو کرد بگه براش دعا میکنم و صلوات میفرستم💕کاربریم دست ۲ نفره برای همین تاپیک تاپیک نظرات فرق داره 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلنم معلوم نیس پسر دوستی 😅تلاشت ستودنیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

مبارکه چه جالب من چون پسر داشتم دوست داشتم این یکی دختر بشه 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
اصلنم معلوم نیس پسر دوستی 😅تلاشت ستودنیس

منکرش نیستم عزیزم پسر دوستم خیلیییی مثل کسایی که دختر دوستن اما دختر میشد هم شاکر خدا بودم قطعا

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس