2777
2789
عنوان

طبق ماه قبل

135 بازدید | 30 پست

بازم پری شروع شد. واقعا دلم گرفت دیگه این ماه بازم مامان نشدم ۳ ماه دیگه میشه یکسال که مامان نشدم چقدر غم انگیزه. واقعا نمی‌دونم چیکار کنم هرموقع پری میشم روم نمیشه به شوهرم بگم دیگه ، خودش میگه که مهم نیست هرچی خدا بخواد عجله نداریم که ولی من ۲۹ سالمه میترسم از سنم بگذره ، می‌دونم ته دلش یه جوری میشه آخه هر دوتامون دیوونه بچه ایم نمی‌دونم چه حکمتیه 😔

دکتررفتی؟؟

نه نرفتم چون میگن تا یکسال نمی‌خواد بری دکتر ، کلا هم ترس از دکتر دارم ، همش میترسم برم بگه کلا نمیشه یا از این حرفا همین یه ذره امیدمم از بین بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نرفتم چون میگن تا یکسال نمی‌خواد بری دکتر ، کلا هم ترس از دکتر دارم ، همش میترسم برم بگه کلا نمیش ...

😑😑منک خیلی عجولم میگم برم بفرسته عکس رنگی و آزمایش چهارماه وخورده س اقدامم 

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
😑😑منک خیلی عجولم میگم برم بفرسته عکس رنگی و آزمایش چهارماه وخورده س اقدامم 

خوش به حالت دلم میخواد یکی به زور ببرتم دکتر انقدر که خودم ترس دارم شوهرمم اصرار نمیکنه که یه وقت ناراحت نشم ، خودمم دلم نمی‌خواد فکر کنم مشکلیه،به دکتر فکرم میکنم ضربان قلبم می‌ره رو ۱۰۰۰

خانم گل قبل از اقدام باید بری آزمایش بدی زیر نظر دکتر باشی تا یه سال اگه باردار نشدی میگن نازایی بهش 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
خانم گل قبل از اقدام باید بری آزمایش بدی زیر نظر دکتر باشی تا یه سال اگه باردار نشدی میگن نازایی بهش ...

یعنی باید از اول میرفتم دکتر ؟ یعنی ممکنه مشکلی باشه که به سرعت حل بشه؟

خوش به حالت دلم میخواد یکی به زور ببرتم دکتر انقدر که خودم ترس دارم شوهرمم اصرار نمیکنه که یه وقت نا ...

🥺استرس نگیر ایشالله که ب زودی بارداری ولی باز دکتربری بهتره

یعنی باید از اول میرفتم دکتر ؟ یعنی ممکنه مشکلی باشه که به سرعت حل بشه؟

آره تو اولین فرصت برو دکتر  زیر نظر دکتر باش و اقدام کن  اینجوری حتی اگه سالمم باشی زود باردار بشی بدنت  قرصای تقویتی فولیک میگیره و یه جنین سالم میگیری 

میشود برای بیقراری دلمـ خدا خدا کنی ؟؟؟..ماهیچ،الہـی همه تو....🙏🏻🙏🏻🙏🏻برای مامان شدنم یه صلوات میفرستین 🙏🙏
آره تو اولین فرصت برو دکتر  زیر نظر دکتر باش و اقدام کن  اینجوری حتی اگه سالمم باشی زود با ...

خیلی از دکتر میترسم امیدوارم بتونم به ترسم غلبه کنم، یه مشکلیم هست من سیگار میکشم متاسفانه می‌تونه دخیل باشه بهش؟

من ۲۹ خوبه خداروشکر تو هنوز کلی وقت داری دختر باردار میشی زود ولی مثل من پشت گوش ننداز میدونستم انقد ...

خداکنه باردارشم🥺ایشالله ک باردار میشی استرس هم خیلی تاثیر داره.چراازدکترمیترسی ؟؟

خیلی از دکتر میترسم امیدوارم بتونم به ترسم غلبه کنم، یه مشکلیم هست من سیگار میکشم متاسفانه می‌تونه د ...

نباید بترسی چون استرس بدترین چیزه که مانع بارداری میشه و سیگار  اگه میتونی به خودت و بچه ای که قراره بیاد آسیب نزن ولی میتونی میوه زیاد بخوری  سبزی و لبنیات   ولی کمک کن سیگارتو کمتر کن