2777
2789
عنوان

ختم سوره ضحی❤

657 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم ختم سوره ضحی برای حاجتامون بالخصوص بازگشت معشوق و یا افزایش مهر و محبت بین زوجین..هرکسی تمایل داره اعلام حضور کنه با تعدادی ک میتونن بخونن..خیلیییی سوره مجربیه❤..تا جمعه هم وقت دارین..و خیلییی هم کوتاهه..پس با تعداد اعلام کنین...حاجت هممون روا شه بحق چهارده مخصوص❤❤🙏🙏

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

عزیزم

معشوقی ندارم

انشالله همه با معشوقه اشون غرق در عشق باشن

من میخونم سوره ضخی رو

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم معشوقی ندارم انشالله همه با معشوقه اشون غرق در عشق باشن من میخونم سوره ضخی رو

عزیزم چن بار میخونین؟؟ راستی میشه واسه حاجت منم دعا کنین

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
عزیزم چن بار میخونین؟؟ راستی میشه واسه حاجت منم دعا کنین

شما بگو چند بار بخونم؟

انشالله حاجت روا میشی عزیزم 

بله دعاتون میکنم حتما

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
شما بگو چند بار بخونم؟ انشالله حاجت روا میشی عزیزم  بله دعاتون میکنم حتما

هر چقدر خودت دوس داری مهربونم❤..منم تو ختم فراموش نکن

هر چقدر خودت دوس داری مهربونم❤..منم تو ختم فراموش نکن

سلام عزیزم ۱۰ بار خوندم سوره ضحی رو

امیدوارم حاجت روا باشید🤍

سلام عزیزم ۱۰ بار خوندم سوره ضحی رو امیدوارم حاجت روا باشید🤍

سلام گلم ممنون ک ب یادم بودی..الهی ک تو هم حاجت روا شی خوشگلم❤❤..

سلام گلم ممنون ک ب یادم بودی..الهی ک تو هم حاجت روا شی خوشگلم❤❤..

مرسی عزیزم