2777
2789
عنوان

سوال؟؟

126 بازدید | 24 پست

سلام، شبتون بخیر بچه ها، یسوال درمورد اینستاگرام واسم پیش اومده؟ اگه چیزی میدونید بگید لطفا🙏🙏من چندتا پیج تواینستاگرام دیدم که فالوراشون خیلی زیاد نبود ولی در عرض دوسه روز یهو ۱۰k اضافه شد و اینکه فیک نیستن وپستا با این که چیز خاصی نیست، مثلا (میز لوازم تحریرشون، دفتر کتاب  و صدای دکتر هلاکویی روش میکس کرده و انگیزشی) یهو۶۰k ویو خورده با این که فالور طرف ۵k بود امروز هم که فالورش رفت بالا 300k ویو پستش بود، کسی می‌دونه اینا از چه ترفندی استفاده میکنند؟؟ برام عجیب 

از طریق سیو و لایک میان بالا

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه این همه بازدید ( ویو)؟

🤷🏻‍♀️

من یبار ی کامنت گزاشتم یجا

حدود۲۰۰تا لایک‌خورد

پیجم باز بود ویو های استوریم ۳برابر شده بود

هی فالو و لایک میکردن

دایرکت میدادن.کامنت میزاشتن و...

این چیزا خیلی تاثیر داره واقعا

🤷🏻‍♀️ من یبار ی کامنت گزاشتم یجا حدود۲۰۰تا لایک‌خورد پیجم باز بود ویو های استوریم ۳برابر شده بو ...

اهان منظورت اینکه تو پیجای پر بازدید زیر پستا کامنت میگذارن؟ خب بعد میان پیج طرف و میبینن و آنقدر ویو میخوره پستاش؟

اهان منظورت اینکه تو پیجای پر بازدید زیر پستا کامنت میگذارن؟ خب بعد میان پیج طرف و میبینن و آنقدر وی ...

اره درسته

حالا این فقط ی کامنت بود

ولی طرف میاد پول میده ب همون پیچای معروف تا تبلیغش کنن.قطعا تاثیر بیشتری داره

چجورتبلیغی؟ کلا تازه دوماهه اینستا اومده طرف ۵ ۶تا پست گذاشته از میزلوازم تحریر و کتاب دفتر

پیج بلاگرای معروف که فالوورای ملیونی دارن و دیدی همش تو استوری تبلیغِ لباس و اینچیزا میکنن؟ بابت هر تبلیغ هفت هشت ملیون یا شایدم بیشتر میگیرن پیجارو معرفی میکنن

اینجوری فالوورای آنلاین شاپا یهو زیاد میشه

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

اره درسته حالا این فقط ی کامنت بود ولی طرف میاد پول میده ب همون پیچای معروف تا تبلیغش کنن.قطعا تاث ...

من میگم درسته تبلیغ تاثیر داره، ولی مثلا طرف میاد تو پیج میبینن نه عکسی از طرف هست نه صدایی کلا ۶تا پست به اصطلاح انگیزشی چرا باید فالو کنند؟ این برام عجیب