2821
2789
عنوان

بیاید دلداری 🥺

72 بازدید | 3 پست

خوب فلان اینک بگم من داداشمم که عرفانه  کارش همین سرویس چوبی هست (تخت و اینا ) تا اینجا داشته باشید

من حدود یه سال پیش تخت اینا خواستم سفید  داداشمم درست نکرد ولی بعدش یه فروشنده بار  رو به داداشمم پس داده بود  عرفانم داد به من یه تخت و میز آرایش رنگ آنتیک طلایی بود سفید نبود ☹قبول کردم بعد همین جوری تو دلم مونده بود سفید باشع و میز تحریر اینا هم داشته باشم موند موند  چن ماه پیش سر به مسئله ای داداشم زد آینه و پایه میز آرایش رو شکوند  میزه خیلی بزرگ بود 😑 بعد منم گفتم خوب اینو بفروشیم   با پولش  سفید درست  کننم چون خیلی دوست داشتم فروختیم به یکی   بعد اون طرفم هم از شانس بد ما پول رفت به بابام داد بابام چون نیاز داشت استفاده اش کرد 🤥🤥🤥🤥🤥 حالا برای من فقط یه تشک تخت مونده بود  خلاصه مدل اینا پیدا کردم اندازشو در آوردم دادم به داداشم ( مرداد ماه بود)  هر وقت گفتم بهونه آورده    ( الان اگه جای من دوس دخترش بود تو جیک ثانیه درست کرده بود )

مامانم بهش گفت   من  گفتم  بابام گفت ولی تا الان درست نکرده اتاقمم خالی مونده به زور یه ذره خوشگلش کردم(عکسش تو تاپیک های قبلیم هست) الانم قراره چهارشنبه مهمون بیاد به تعداد زیاد دو روز بمونن  دیروز گفتم  گفت باشه  امروز سر ناهار گفتم گفت باشه  بعد ما رفته بودیم فرش بخریم من برای اتاقمم گرفتم زنگ زدم بهش که بگم مثلا تخت اینا رو یادش بندازم انقدر با عصبانیت جواب داد اصلا سلام نکرده قطع کردم  دیگه هم اصلا به روش نمیارم  چقدر خودمو کوچیک کنم این همه گفتم  از یه طرفم خیلی دلم می خواد خوشگل شه اتاقم مگه چیز زیادی می خوام خیلی ساده هست  حتی اندازشو خودم در آوردم   😔😔😔😔چیکار کنم منم بچه ام دلم به همبنا خوشه که ندارم نه گوشی نه اتاق خوب  نه داداش خوب   نگید با چی اومدی  اینجا  با گوشی مامانم فلان شریکم ۱۵ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2823
2791
2779
2792