2777
2789
عنوان

میخوام بعد ده سال دیگه سرکار نرم

168 بازدید | 11 پست

سلام

خیلی ناراحتم سرکارم یه کم بحثم شده یه کم هم خسته شدم کار با ارباب رجوع سالمند خیلی سخته ساعت کارم ۸ تا یک هست با حقوق ۲۵۰۰ میخوام دیگه نرم میترسم پشیمون بشم کار بهتر پیدا نکنم بعد ده سال تازه امسال بیمه شدم شما جای من بودید چکار میکردید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصمیم سخته چرا ۱۰ سال تو کاری موندی ک بیمه نداره و درامدش کمه؟ الان ک بیمه شدی یکم مردد میشه اد ...

اشتباه کردم الان خیلی پشیمونم کارم سخته استهلاکش بالاست اعصاب برام نمونده واقعا نمیدونم چیکار کنم

حقوقت بالا نیست . بیمه هم همه جا داره بخاطر بیمه اونجا نمون . اگه خسته شدی ی کار بهتر پیدا کن روحیه ...

اره نظر خودمم همینه میگم یه مغازه بزنیم شغل ازاد اعصابم راحت تره بیشترم در میارم

اره نظر خودمم همینه میگم یه مغازه بزنیم شغل ازاد اعصابم راحت تره بیشترم در میارم

من خودم شاغل بودم چند جا هم کار کردم . کاری که اعصاب آدم خرد کنه آدم به زور بره سرکار فایده نداره . ی جا کار می‌کردم انقد همکارای خوبی داشتم صبح با خوشحالی میرفتم سرکار . بهترین روزای زندگیم بود . حقوق تونم کمه الان هر جا کار کنی دونیم راحت میتونی بگیری .