2789
عنوان

واکسن کرونا

100 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان۱۵ سالمه از اول آبان مدارس قرار باز بشه میگن واکسن نزنید اجازه وارد شدن به مدرسه و نمیدیم از طرفی مامانم به هیچ صراطی مستقیم نمیشه که واکسن بزنم منم امسال انتخاب رشته دارم الان از وقتی فهمیده پاستور قراره بیارن مقداری راضی شده. اونایی که واکسن زدین چطور بودین؟ مخصوصا دانش آموزان عزیز

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دانش اموز نیستم. ولی حتما بزن واکسنو. خطر کرونا خیلی بیشتره.

من استرا زدم ی روز تب و بدن درد داشتم بعد اوکی شدم

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
دانش اموز نیستم. ولی حتما بزن واکسنو. خطر کرونا خیلی بیشتره. من استرا زدم ی روز تب و بدن درد داشتم ...

خدا رو شکر 

من کرونا گرفتم خوبم شدم

سلامت باشی عزیزم اصلا نگران نباش من حتی کوچکترین عوارضی هم نداشتم هفته بعد باید برم دز دوم هم بزنم& ...

الهی شکر

منم دانش اموز نیستم شنبه دوز دوم سینو زدم خیلی درد داشت اولی اصلا درد نداشت ولی دومی خیلی دردم اومد. ولی خداروشکر تا الان عوارضی نداشتم فقط همون روز دستم درد میکرد انگار واکسن دوز اول و دوم باهم فرق دارن چون چند نفری که واکسن زدن گفتن دومی درد داشت 

منم دانش اموز نیستم شنبه دوز دوم سینو زدم خیلی درد داشت اولی اصلا درد نداشت ولی دومی خیلی دردم اومد. ...

به سلامتی 

خداروشکر که خوب شدی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز