2777
2789

اینکه طرف تو خونواده فقیر وپرجمعیت وبدبخت بدنیا اومده وتو خونوادشونم سختگیری بوده وزودم شوهرشون دادن خدا شاهده چند تاداستان خوندم اولاش همین بوده 😐😐😐

خدایا داده ونداده ات راشکر

همه ی بدبختیا از زود شوهر کردنه دیگ

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
همه ی بدبختیا از زود شوهر کردنه دیگ

پوف عزیزم بدبختی اصلی اینه بدون فکر بچه زیاد قطار میکنن بعد میبینن دخلمون به خرجمون نمیخوره چه کنیم چه نکنیم نونخور کم کنیم وبااینده بچه بازی میکنن 

خیلی هاشون هم پسره مخشون زده وگرنه خودشون خوب بودن دختر آفتاب مهتاب ندیده بودن، پسره خیلی بلد بوده مخ بزنه و گول خوردن، خدای ناکرده خودشون هوس باز نبودن 😁😁

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خیلی هاشون هم پسره مخشون زده وگرنه خودشون خوب بودن دختر آفتاب مهتاب ندیده بودن، پسره خیلی بلد بوده م ...

ارع دیگه خز شده این داستانای عشقی وعجیب غریب 😆