2777
2789
عنوان

ی سوال

102 بازدید | 11 پست

دوستان ما مستاجریم بعد شوهرم اهل پس انداز نیس یعنی ی پولی میاد دستش خرجش میکنع  اگ همینطوری ادامه بده هیچ وقت صاحب خونه نمیشیم بنظرتون هر پولی میاد دستش بدمش طلا بخرم پس اندازه خوبی میشه؟ چون این خرجشون میکنه الکی مثلا قراره ۳۰تومن میخواد بیاد دستش بدمش طلا بخرم ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره خوبه

یا اگ طلا هم ک نخریدی تو ی کارت جدا ک دست خودت باشه نگهدار واسه روز مبادا

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
طلا هم ریسک داره  من دوتا النگو گرفتم ده تومن  سال بعدش شد هفت تومن  سه تومن ضرر ک ...

واقعا ادم نمیدونه چیکار کن شوهرمن همینجوری پولارو خرج میکنه میگم نزارم پول زیر دستش بیاد وگرنه تا عمر داریم مستاجر میمونیم

واقعا ادم نمیدونه چیکار کن شوهرمن همینجوری پولارو خرج میکنه میگم نزارم پول زیر دستش بیاد وگرنه تا عم ...

مث شوهر من هروز یا میگه میخام کفش بگیرم یا لباس اصلا پول جمع نمیکنه الان عزا گرفتم سال بعد با این پول پیش چجوری خونه پیدا کنیم 

...
مث شوهر من هروز یا میگه میخام کفش بگیرم یا لباس اصلا پول جمع نمیکنه الان عزا گرفتم سال بعد با این پو ...

شوهر من ب خونوادشم کمک میکنه مثلا اوندفعه سه میلیون پول کادو داده ب داداشش ب عنوان کادو ک خونه خریده هرچی میگم سه میلیون خیلی زیاده انگارن انگار

اره خداییش سه میلیون زیاده عجب شوهره دست دلبازی داری😅

حالا بخوایم‌ی وسیله بخریم واس خونه نمیزاره من چیزه گرونی بگیرم هاا ب اونا ک میرسه دست و دل باز میشه

حالا بخوایم‌ی وسیله بخریم واس خونه نمیزاره من چیزه گرونی بگیرم هاا ب اونا ک میرسه دست و دل باز میشه

باید هرجور شده یکاری کنی یواشکی خودت پس انداز کنی طلا هم بنظرم نگیر خدای نکرده مث من ضرر نکنی 

بزار تو کارتت بمونه 

...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز