2777
2789
عنوان

کمکم کنید چیکار‌کنم؟؟

86 بازدید | 16 پست

یکی از ارزوهام اینه برم پیش بابام یا مادرش زندگی کنم خیلی دوست دارم

مامان بابام چند سال پیش جدا شدن من از بچگی خونه مادربزرگم که مادر مادرم میشه زندگی میکنم

یعنی منو مادرم و مادربزرگم تو یه خونه ایم

من ۱۶ سالمه الان دوسال دارم زجر میبینم تو این خونه و پیش مادربزرگم

مادرم خوبه ولی مادربزرگم مریضم کرد خستم کرد من حتی رفیقمم نمیتونم ببینم بر میگرده میگه رفیقت میخاد زندگیتو خراب کنه

من دچار وسواس فکری شدم هم ام ار ای رفتم هم نوار قلب مثل اینکه مامانم میگه اکو و اینات سالمه ولی من اصلا اطمنیان ندارم بهشون از اکو عکس گرفتم میخام انلاین عکس بگیرم بفرستم

من بابامو چند سال ندیدم بابام رفته زندگی جدید شروع کرده بهش پیام دادم گفتم تو رو خدا منو ببر پیش خودت نمیدونم کار خوبی کردم یا ن ولی میدونم همچین کاری نمیکنه یعنی بعید میدونم خیلی دلم واسش تنگ شد دوس دارم پیشش باشم چون میدونم دست از این کارام میتونم بر دارم اونم دوسم داره ولی ۴ سال میشه همو ندیدیم

دعا کنین من برم پیش اون مادربزرگم زندگی کنم😭😭

به بابات بگی بیاد ببرتت پیش خودش میاد؟یعنی اونا تو رو میخان؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده...که بهش بگم صداشو جرئت بده،بدونه با موهای اون کسی نسخ نمیشه،اگه نتونه مادر شه مرد تلف نمیشه،کاش دنیا بهم یه دختر بده،میخام بدون اجازه مرد نفس بکشه،میخام پرنده ها رو بدون قفس بکشه،میخام فرشته نباشه خطا جزئی از زمینه،میخام زن باشه،زن بمیره،زنیت همینه🍀   

بابات اگ تو رو میخواستت ولت نمیکرد بره 4 سالم نبینتتتو رو خدا به خودت بیا یه زندگی خوب و شاد و شروع کن 

من خودم بعد از دست دادن 3 نفر از عزیزانم افسردگی شدید گرفتم اما با همت خودم تونستم دوباره برگردم توام میتونی...

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابات بگی بیاد ببرتت پیش خودش میاد؟یعنی اونا تو رو میخان؟

نمیدونم اصلا 

بابا بزرگم همیشه میگه بیا خونمون دلمون تنگ شد ولی به عنوان مهمانی میگه من دوس دارم کلا اونجا باشم فوقش یه ماه باهاشون‌راحت نیستم حتی از بابام خجالت میکشم الان نمیدونم چجوری گفتم بیا دنبالم حتی بابام زنگ میزنه تپش قلب میگیرم از بس مدت طولانی همو دیدیم 

بابات اگ تو رو میخواستت ولت نمیکرد بره 4 سالم نبینتتتو رو خدا به خودت بیا یه زندگی خوب و شاد و شروع ...

بابام زنش دوست نداره مثل اینکه 

ولی بابا بزرگم و مامان بزرگم خیلی دوسم دارن حاضرم برم پیش اونا زندگی کنم 

پیش بابام راحت نیسم ولی مادربزرگمو دوست دارم چون هیچوقت ادمی نیست گیر بده تهمت بزنه قضاوت کنه نابودت‌کنه مریضت کنه با رفتاراش

با اون یکی مامان بزرگت حرف بزن

خجالت میکشم ازشون 

شاید باورت نشه ولی تو یه محله نشستیم و من چند ساله ندیدیمشون

خانواده مادریم اصلا دوست ندارن من با اون خانواده باشم ولی مامانم خیلی اصرار داره با اونا ارتباط داشته باشم چون همیشه میگه خانواده بابات خیلی قوی ان باعث میشه تو تغییر کنی

اگه مادرت ناراحت میشه اینکار رو نکن خودت رو با شرایط سازگار کن ب پدرت زنگ بزن هفته ای دو روز برو پیشش ، حال و هوات هم عوض میشه ، مادرت تا این سن زحمتتو کشیده پدرت حتی نیومده ببینتت واقع بین باش گلم ..این تغییرات روحی برای سنته طبیعیه میگذره ......

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
بابام زنش دوست نداره مثل اینکه  ولی بابا بزرگم و مامان بزرگم خیلی دوسم دارن حاضرم برم پیش اونا ...

خب جمع کن برو اونجا مشکلت چیه الان؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خجالت میکشم ازشون  شاید باورت نشه ولی تو یه محله نشستیم و من چند ساله ندیدیمشون خانواده مادری ...

چه خجالتی پاشو فردا با یکم شیرینی برو خونشون بگو دلم براتون تنگ شده بـود یه هفته همینجوری برو سر بزن بعدم دیگه بگو میشه بمونم خـونتون؟اگه گذاشتن بمون

اگه مادرت ناراحت میشه اینکار رو نکن خودت رو با شرایط سازگار کن ب پدرت زنگ بزن هفته ای دو روز برو پیش ...

مادرم ناراحت نمیشه مادرم اخلاق مادر خودشو میدونه 

میگه برو چند روز خونه پدرت باش مطمئنم حالت خوب میشه

چون خودشم حالش بده تو این خونه

مادرم ناراحت نمیشه مادرم اخلاق مادر خودشو میدونه  میگه برو چند روز خونه پدرت باش مطمئنم حالت خ ...

پس جمع کن برو مادرت هم کمتر غصه تو رو بخوره ، مادربزرگت سنش بالا نیست ؟رفتنی باشه     

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
پس جمع کن برو مادرت هم کمتر غصه تو رو بخوره ، مادربزرگت سنش بالا نیست ؟رفتنی باشه     & ...

اینجوری نگو خیلی واسم زحمت کشید دوست ندارم هیچ اتفاقی واسش بیوفته این اخلاقاشم دست خودش نیست مثلا سر نگرانیه ولی من اذیت میشم

اینجوری نگو خیلی واسم زحمت کشید دوست ندارم هیچ اتفاقی واسش بیوفته این اخلاقاشم دست خودش نیست مثلا سر ...

معذرت میخوام عزیزم آفرین ب تو ، خواستم ببینم میزان سختی تحمل شرایط برات چقدره ...

معذرت میخوام عزیزم آفرین ب تو ، خواستم ببینم میزان سختی تحمل شرایط برات چقدره ...

میزان دلسوزیم زیاده ولی تحمل سختی شرایط صفررر

تو این سن پیر شدم

چند ماه پیش ام ار ای گرفتم

الان اکو و نوار قلب واس تپشم

پیش ی دکتر عمومی بردم گفت اکو سالمه

مامانم میگ سالمه ولی من بهش اعتماد ندارم

خسته شدم