2777
2789

عاقیل یاشتا دییل باشتادیر

عاقل بودن به سن و سال نیست بلکه به هوش و ذکاوته

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بو دونیا سنینله گوزل

این دنیا با وجود تو زیباست

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
😂😂بزرگه هیکلش اینجور میگی 😂؟نه من همونکه گفتمو میگم 😂😂

نه بنده خدا غول بیابونی نیست

چون دخترام ترکی متوجه میشن تقریبا

اینکه حرف بدی بزنم تو ذهنشون میمونه و جنبه ی خوبی نداره

بیشتر حالت فان داره فحشام 

مثلا ضرب المثلی چیزی پندی اندرزی

کلمه اوزوم 

صورتم 

انگور

خودم

پاره کنم 

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

امضاهامم بخون معنیاش بترتیب اینه

اولیش :هرچقدر تاریکی و سیاهی دنیارو پر کرده باشه عیبی نداره مهم اینه ک خورشید دوباره طلوع خواهد کرد

دومیش؛درزمان تلفن های هوسمند و انسان های احمق زندگی میکنیم

نه بنده خدا غول بیابونی نیست چون دخترام ترکی متوجه میشن تقریبا اینکه حرف بدی بزنم تو ذهنشو ...

منم اصلا دوست ندارم بگم چون اون نمیگه 

لا مصب انقدر حرصمو در میاره خودشم ریلکس میشینه از دهنم در میاد😂

منم اصلا دوست ندارم بگم چون اون نمیگه  لا مصب انقدر حرصمو در میاره خودشم ریلکس میشینه از دهنم ...

خب پس بچه نداری

چون بچه ها مثل طوطی همه چی رو ضبط میکنن و تا مدتها ریپیت میکنن

من یه بار اشتباهی گفتم اسکول

هنوز که هنوزه دختر کوچیکم راه میره میگه اسکول   

بچه های تورک یه چیز بگم بخندین 

یه شعر لالایی هست میگه 

آتیم توتوم من سنی شکره قاتیم من سنی 

خب پسر من اونو اونو اینجور میخونه:آتیم توتوم من سنی 

سی.....بابون آغزین

توروخدا ببخشیدا اینجا نوشتم از بچه های کوچه یادگرفته

خب پس بچه نداری چون بچه ها مثل طوطی همه چی رو ضبط میکنن و تا مدتها ریپیت میکنن من یه بار ا ...

نه ندارم😂

ای خدا😂منم یبار یادم نبود پیش بچه خواهرم گفتم برگشت بهم گفت😑

نه ندارم😂 ای خدا😂منم یبار یادم نبود پیش بچه خواهرم گفتم برگشت بهم گفت😑

اینکه خوبه دختر من هر جا میره میگه مامانم گفت اسکول

منم سرخ و سفید میشم میگم نه مامان جون من کی این حرفو زدم