2821
2789
عنوان

دختر 21 ساله

366 بازدید | 26 پست

شما خانم های گل نیی سایت ب من بنده ک دختر 21 ساله هستم من جا خواهر یا دوست یا یک دختر چ نصیحت میکنید و اینک ممکن من بعد سه سال ناامیدی حالا از هر چیزی که بوجود اومده کنکورم هدفم قبول بشم میشه مادرانه کمکم کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا هیچ کس نیومد چراااا حتما خیانت باشه میاین؟ 

چون گفت مادرانه بگید 

ماهم سنمون اونقد بالا نیس مادر 21ساله باشیم 😂

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
ممکن با این همه فاصله بشه دوباره ؟ 

بله چرا نشه دوران دانشجوییم دانشجوهای مسن میدیدم که انگیزشون بیشتر از ما بود که اول راه بودیم 

به جایِ انگلیسی و آلمانی و فرانسه، برید زَبونِ آدمِ زَبون نَفَهم را یاد بِگیرید دُرسته سَخت تره ولی این روزا کاربُردی تَره✌  
بله چرا نشه دوران دانشجوییم دانشجوهای مسن میدیدم که انگیزشون بیشتر از ما بود که اول راه بودیم 

آخه 8 ماه  ب کنکور مونده واقعا ولی انگیزه زیادی دارم من خودم از استرس ک اینطور شدم ولی از سادگی اخلاقی 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز