amirmahdavi مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 1200 عنوان بیاین کمکم 44 بازدید | 5 پست من توی خونه تنهام۳۰۰کیلومترازخونوادم دورم..بعد سه سال دوری ازخونواده شوهر بازاومدم کنارشون.وواقعابرام خ سخت میگذره چون شوهرم ازوقتی اومدیم اینجاداره برام سخت میگیره نمیزاره تدریس کنم یا خیاطی یادبگیرم یا برم بیرون کارامو بکنم خودشم ازم دوره رفته کار..دیروز واکسن کروناداشتم نه میزارن خودم برم نه خودشون میبرن.همه کارام باید بمونه شوهرم وقتی اومد بکنه..شوهرم قبلااینجوری نبود اون خ مهربون بود خ همو دوس داریم ولی دیگ زندگیم داره سخت میشه تصمیم گرفتم سر به بیابون بزارم.حق ندارم؟ 1400/07/26 | 17:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوومم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 10548 به شوهرت همین حرفا رو بگو دقیقا همین و بفرست براش اینجا مجازیه حداقل اینجا خوده واقعیت باش ....
افسون_ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 4087 با خودش صحبت کردی؟ خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇