2777
2789
عنوان

ماشین یا کار؟؟

217 بازدید | 9 پست

سلام .چندسال ازدواج کردیم همسرم خیلی جاها برای کاررفت اما هیچکدوم خوب نبودن دفعه آخر یک شرکت رفته ماهی یک ونیم تا دو ونیم. بدون بیمه هست ویک کار فوق العاده سخت.تصمیم گرفتیم سرمایه جور کنیم مغازه بزنیم هیچی نداریم جز ماشین.میخواییم بفروشیم ی وام هم بگیریم شروع کنیم به نظرتون اشتباه نیست؟میترسم بفروشیم دیگه نتونیم بخریم از طرفی هم کاری نیست دیگه خیلی هم از شرایط اقتصادیمون خسته شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من ماشین نفروشید

کلا فروختن اشتباهه..

وام بگیرین کارو شروع کنید...

اگه قراره با صد تومن سرمایه شروع کنید به جاش با بیست تومن شروع کنید ولی ماشین از دست ندین عصای دسته...فکر کنید این ماشینم جزو اجزای کارتونه و به همین نیت نگهش دارین

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏

به خدا توکل کنید وماشین رو‌بفروشین و کارتون رو استارت بزنین امیدوارم با درآمد سه ماهتون ماشینتون روجایگزین کنید

برای کار مشورت کنید کاری که توش تخصص دارین شروع کنید و‌سفت وسخت بچسبین بهش تا اوج بگیرین و‌بترکونین😍🙏

به نظر من ماشین نفروشید کلا فروختن اشتباهه.. وام بگیرین کارو شروع کنید... اگه قراره با صد تومن سر ...

دقیقا با ایشون موافقم . مغازه و کلا شغل ازاد ریسک داره و تا بخواد به سود بیفته طول میکشه مگر اینکه رستوران بزنیدیا ساندویچی 

در طول این مدت که بخواد به سود بیفته خودت برو وایسا همسرت هم بره با ماشین کار کنه 

خیلی با احتیاط کار انتخاب کن الان زیاد وضع شغل آزاد خوب نیست حتا کافه و رستوران

جایی ک انتخاب کردیم مواد غذایی پروتئین مثل انواع سوسیس وکالباس و ...اینا نیست.احتمالا همین بشه چون در کنارش چیزهای دیگه هم میشه فروخت.مغازه مرغ فروشی هم در نظر داریم