2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

| مشاهده متن کامل بحث + 2082 بازدید | 82 پست
هم طعم بدی میگیره.هم با یکی صحبت کنی اون طرف بهت میگه

خواهرم خیلی رک و بد بهم میگفت . بعد میگفت من عمرا با کسی ک دهانش بوی بد بده ازدواج بکنم . دقیقا شوهرش این مدلی شد.بعد ازم پرسید تو رو خدا بگو چکار کردی خوب شدی من دیگه طاقت ندارم 😅

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
از کجا میشه فهمید چه آزمایشی داره؟

برو دکتر فوق تخصص گوارش یا دکتر داخلی بگو برات آزمایش هلیکوباکتر پیلوری بنویسه. آزمایش خون هست ولی  روش تست تنفسی هم داره که البته به دقتن آزمایش خون نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقت بود نمیریخت دو سه شبه میریزه .ولی الان این مشکلم مال دو سه ساله 

از سردی مغزه .  اسپند دود کن سرت بگیر رو دود مواظب باش فخه نشی فقط 😂 اما واقعا تاثیر داره . دیروز واکسن زدم اینجوری شدم 

آب دهانتم موقعه خواب میریزه البته میبخشی میپرسما 

وای من که دیگه ازاین مشکل خسته شدم هرشب همینجورم صبحا که بیدارمیشم باید هم سرو صورتمو برم بشورم هم بالشتم،دکترم که رفتم اصلا فایده نداشت

چیکارمیکنن بنظرت؟شاید روشون نشه ب ادم یگن

دستشونو میگیرن رو بینی . یا خودشونو عقب میکشن . اون موقعه س ک باید سکوت کنی و ی چیزی بخوری . یا بری آب بخوری تا ی نفسی بکشن 😅

چیکارمیکنن بنظرت؟شاید روشون نشه ب ادم یگن

اگه خانواده ت باشن بهت میگن اما بقیه معمولا روشون نمیشه وقتی اذیت میشن عکس العمل نشون میدن تا خودت متوجه بشی