2777
2789
عنوان

اهوازیا

450 بازدید | 20 پست

خانمای اهوازی سلام.

من وهمسرم تازگیا اومدیم اینجا..اهواز روازقبل میشناسم میدونم کدوم محله هاش خوبه وکجا بد..

یه پس اندازی داریم میخوایم یه جای اهواز رهن کنیم 

و باقی سرمایمون رو که زیادنیست یه خونه توپردیس بخریم..پردیس میدونم جزو جاهای پایین اهواز ولی به نظرتون خوبه؟

آخه پولمون فقط درحد اونجا میرسه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام علیکم خوش آمدید

هر جا پولتون می رسه بخرید نهایتا یک مدت میشینید و بعد جایی رهن میکنید.  یا با رهن دادن خونه پردیس و گذاشتن مبلغی پول روش جای بهتری رهن میکنید

پردیس منطقه متوسط هست حدودا

خب پردیس میخوای خونه بگیری بعد بدی رهن و اجاره 

منظورت اینه دیگه 

بنظرم خوبه 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
خب پردیس میخوای خونه بگیری بعد بدی رهن و اجاره  منظورت اینه دیگه  بنظرم خوبه

پردیس نمیخوایم بشینیم ..میخوایم یه جای دیگه رهن کنیم وباقی سرمایمون برای اینکه خراب نشه بدیم خونه 

پردیس نمیخوایم بشینیم ..میخوایم یه جای دیگه رهن کنیم وباقی سرمایمون برای اینکه خراب نشه بدیم خونه&nb ...

آره واسه سرمایه گذاری خوبه 

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
الام اطراف بازار چه نمیدونید حدودا چقدر میشه؟

سعدی خیلی جای خوبیه اگه میتونین سعدی خونه بگیرین عالیه از کیانپارسم بهتره بنظرم