دور از جون ولی واقعا فرم صورتت خیلی خوب بود چرا چربی آخه
البته ایشاالله ک جذب میشه اینجوری نمیمونه🤦🏻♀️
تلاش ڪن زندگیتو ازرویاهات ، رویایے تر ڪنی 😉💪 هیچی اندازه رویاهام واقعی نیستن ☺تاپیکام فقط جای حضور افراد با شخصیته فارغ از نگاه جنسیتی🤍❤ هرچی خدا بخواد 😌 خدا که بد نمیخواد💁🏻♀[وقتے خوبیِ دیگران رو بخواے... چیزاے خوب بہ سمت خودت برمیگردن 🎯]
اره معلومه تو عصری هستیم که همه دنبال صورت و بدن نچرال هستن🤣
البته تو ایران نه .. تو ایران که همه پلنگ آن و همشون شبیه همدیگه آن
منظورم در جهان بود¯\_(ツ)_/¯
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
خود قبلیت معصوم و تو دل برو بودی ، مبارکت باشه مدتی بگذره پفش میخوابه نگران نباش
خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
عزیزممم ایشون تا ی ماه دیگ صورتش ورم بعد ی ماه طبیعی میش
یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم