2777
2789
عنوان

چربی زدم😑😑😑+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 51604 بازدید | 1082 پست
حیف صورت خوشگلت دیونه شدی رفتی تزریق؟ الان هم خوبیاااا ولی قبلش خیلی صورتت ناز بود 

کجاش خوشگل بودم

رفتم خوشگل کنم مثلا 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
عکس پایینو دوست دارم ولی بالا هم بد نیست خوبیش اینه میگن چربی زود جذب میشه، اگر شد خواهشا دیگه انجام ...

از دیروز تا حالا یک چهارمش رفته

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش خوشگل بودم رفتم خوشگل کنم مثلا 

حیف اعتماد به نفس نداری و گرنه قبلت خیلی بهتر بود 

الان هم بد نیست ور نرو ترو خدا با خودت 

من صورتم خیلی لاغره الان واقعا خدا رو شکر کردم نرفتم تزریق 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
از دیروز تا حالا یک چهارمش رفته

ایشالا بیشترش جذب بشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

عکس کو 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

عزیزم اولش خیلیا فکر میکنن که بد شدن چون به قیافه جدیدشون عادت ندارن البته من برای تزریق ژل لب میرم کلینیک ماهورا اونجا والا دیدم خیلی ها چربی میزنن یعنی واقعا یه قیافه قشنگی میشن که آدم لذت میبره اما خب کار مهمیه دیگه باید حتما جای خوب بری

بچه ها من دم ابروهامو باید فیبروز کنم؟ 🤔 خیلی باریکه؟ 

دوبارع میزاری؟اگ گذاشتی لایکم کن چطور انقدر ارزون شده یک و نیم؟

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔