2777
2789
عنوان

چربی زدم😑😑😑+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 51604 بازدید | 1082 پست
من مجرد بودم بابام برام رنگ موی بلوند میگرفت با اینکه شهرستان بودیم و خیلی از دخترا اجازه ابرو تمیز ...

واینجورتفکرات طرف مقابل رومریض وپیرمیکنه متاسفانه.

انگارطالبانه 

متاسفم

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من مجرد بودم بابام برام رنگ موی بلوند میگرفت با اینکه شهرستان بودیم و خیلی از دخترا اجازه ابرو تمیز ...

دقیقااااا ادم هرچیزی تو خونه پدریش داره تو خونه شوهرش برعکسش سرش میاد😑😑😑😑😑✌✌✌✌

خدا به من رحم کنه☹️✋

خدا باباتو طول عمر بده و شوهرتم به راه کنه😩❤

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

ای کاش بشه منم بینی مو عمل کنم هم قوز داره هم نوکش گرد و افتاده اس 

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
واینجورتفکرات طرف مقابل رومریض وپیرمیکنه متاسفانه. انگارطالبانه  متاسفم

وایسید در مقابل این تفکرات

نامزد قبلیم بعد 9 ماه نامزدی یبار بهم گفت دوس دارم میری بیرون و دانشگاه بهم بگی ... چنان توپیدم بهش که فرداش با یه دست گل اومد دانشگاه دنبالم عذرخواهیی

قسم میخورد مبگفت به خدا منظورم این بود تو هم مثل من که همه ی روز رو برات تعریف میکنم توهم تعریف کنی از بیرون رفتن و دانشگاه و...😃😃

ای کاش بشه منم بینی مو عمل کنم هم قوز داره هم نوکش گرد و افتاده اس  

به خدا جدی میگم اصلا به این چیزا فکر نکنید خودتونو دوس داشته باشید

من دیگه حالم از عمل و زیبایی و... بهم میخوره

واینجورتفکرات طرف مقابل رومریض وپیرمیکنه متاسفانه. انگارطالبانه  متاسفم

اره بقران من وقتی ازدواج کردم باهاش 25 سالم بود انقد روحیه داشتم و شاد بودم کلاس زبان میرفتم کلاس ویولن میرفتم هرکی میدید میگفت نهایتا 18 و 19 بهت میخوره بقران تو زندگی باهاش انقد عذاب کشیدم و بی اخلاقی و از این تفکرات پوسیده دیدم ازش ک موهای سرم سفید شده از اون صورت شاداب یه صورت خسته و پای چشای گود رفته و داغون برام موند 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
اره بقران من وقتی ازدواج کردم باهاش 25 سالم بود انقد روحیه داشتم و شاد بودم کلاس زبان میرفتم کلاس وی ...

بچه دارید؟

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده
دقیقااااا ادم هرچیزی تو خونه پدریش داره تو خونه شوهرش برعکسش سرش میاد😑😑😑😑😑✌✌✌✌ خدا به من رحم ک ...

شوهرم ک به راه نمیشه ولی من تصمیم گرفتم از یه تایمی به بعد مثلا دو سه سال دیگه برای نظراتش دیگه تره هم خرد نکنم چون الان بچم کوچیکه 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
شوهرم ک به راه نمیشه ولی من تصمیم گرفتم از یه تایمی به بعد مثلا دو سه سال دیگه برای نظراتش دیگه تره ...

خوندم بچه دارید

خداحفظش کنه

وخداشوهرشماروعاقل کنه

خوندم بچه دارید خداحفظش کنه وخداشوهرشماروعاقل کنه

ممنون عزیزم

سلام عکستون رو ندیدم ممنون میشم دوباره بزارید چون منم نیخوام فیلر لب بزنم 

الان میذارم

من لب نزدم