2777
2789
عنوان

چربی زدم😑😑😑+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 51667 بازدید | 1082 پست

نه والا خیلی هم خوب شدی چند وقت بگذره طبیعی ترم میشه من نظر ها رو خوندم گفتم حالا عکست چطوره شده ولی حالا که دیدم خیلی هم خوبه

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ک ندیدم عکساتو ولی خیالت راحت هیچی نمی مونه من زدم، مگر این ک دو سه بار بری ترمیم

دیدی عکسو؟ 

من الان 20 روزه زدم

من صورت خودم لاغر نبود

فقط یه اپسیلون خواستم پر تر شه

ولی کلی گونه برام زد

بعد چه مدت حجم صورتم به مقدار ثابت میرسه؟ 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
من نمیدونم شما چی تو لاغر دیدین ک من نمیبینم 🧐🧐🧐🧐 بابا صورت لاغر چیه 🤢🤢🤢 تپلی قشنگه😍😍

صورت لاغر دراز قشنگ نیست اما لاغر استخونی زاویه دار یا بیضی خبلیم جذابه پس اینا خوبن که میرن انقدر چربی میزنن انگار یکی صورتشونو لت و پار کرده گونه زده بیرون فک زده بیرون نکنین اینکارو

دیدی عکسو؟  من الان 20 روزه زدم من صورت خودم لاغر نبود فقط یه اپسیلون خواستم پر تر شه ولی ک ...

کاش عکس بدی ببینم چون اجی منم تزریق کرده بود بلدم

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
الان میذارم

لایکم کن

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم