2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

44 بازدید | 7 پست

دیشب مبلامون اومد مبلای جهازم بعد ما هر دو از خانواده هامون دوریم تو یه شهر دیگه ایم اونوقت دیشب قرار شد تصویری زنگ بزنیم نشون خونواده هامون بدیم بعد از چیدن اونوقت وقتی من به خانواده ام زنگ زدم  شوهرم گفت منو نشون نده سر و وضعم خوب نیس منم گفتم اوکی بعد که اون زنگ زد منم همینو گفتم اون به زور نشونم داد و مجبورم کرد باهاشون احوالپرسی کنم بعد منم گفتم منم همین کارو انجام بدم تو ناراحت میشی گفت خونواده من زنن تو راحت باش ولی از مامان تو زشته و اینا 

به نظرتون دلیلش قانع کننده اس؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از همین اول رو نده نه به خودش نه خانوادش

نه تا حد ممکن ارتباطمو با خانواده اش کم کردم اصلا ارتباط تلفنی اینا نداریم خودشونو کشتن دعوا راه انداختن بلکه من گاهی زنگ بزنم اما من اصلا حالم بد میشه ریختشونو میبینم یا صداشونو میشنوم 

آره بابا خیلی ازشون میترسه تو نامزدی پدر منو درآوردن حق با شماس داستان درست میکنن واسه همه چیز 

اگه میتونی برو پیش مشاوره تا روش برخورد با اینجور ادما رو بهتر یاد بگیری نمیخوام بگم کارشون درسته ولی مجبوری بخاطر شوهرت باهاشون بسازی پس روش تعامل با این ادما رو اگه یاد بگیری کمتر خودت وشوهرت اذیت میشید