2777
2789
شوهر من هیچی نداره ماشین خونه همه چی به اسم پدرشه من حامله بودم که اینکارو باهام کرد الان یه دختر 4 ...

شوهرمنم در کل پشیمونه...اونم بحثی میشه یجورایی طلبکارمیشه مثه همیشه

سر ب سرش نذار

ببین آبجی یکاری کرده هی هَمِش نزن...اینطوری فاصلتون بیشتر میشه

اشتباه منو تو اینه هی بروشون میاریم این اشتباهه

من دارم رو خودم کار میکنم موقع دعوا اگ ب ضررم باشه سکوت کنم و چیزی نگم و سریع بحث میخوابه بعد خودش منت کشی میادو آروم حرفمو میکنم

یکی از آبجیا گفت تو کاغذ بنویس.‌‌اینو امتحان کن

منم ازش نتیجه دیدم

بسپار ب خدا

فکرتو درگیر نکن...فکر کردن ک دست خودمونه...موقعش ک میشه با چیزای دیگ فکرتو مشغول کن

بالاخره این خیانتکارا خوبیایی هم دارن

ب اونا فک کن...خدا ب دلت آرامش بده عزیزم🤲❤

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات بشم مرسی بابت حرفات فقط چی و تو کاغذ بنویسم 

هر چی تو دلته

ولی از خیانتش نگو

از انتظارایی ک ازش داری و این حرفا

از علاقت و خیلی چیزایی ک تو دلت هست و دوست داری بهش بگی و رودر رو نمیتونی

فقط از خیانتش نگو

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇