2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فاز این دخترا و زنایی که میدونن این آدم متاهله و باز باهاش رابطه دارن رو نمیفهمم مگه دنبال یه ز ...

نمیدونم والا متاسفانه خیلی هم زیاد شده . شوهر من با اونی که دوست بود 31 سالش بود مادر 3 تا بچه بود زنیکه خر شوهر داشت ولی باز میخواست با شوهر من باشه 

نمیدونم والا متاسفانه خیلی هم زیاد شده . شوهر من با اونی که دوست بود 31 سالش بود مادر 3 تا بچه بود ز ...

تنها چیزی که آرومم میکنه اینه که شوهرم اخلاقش تنده هیچ کس باهاش نمیمونه همه مهمون یکی دو ماهه ان😂

دقیقا من مثل شما هستم

ان شاءالله بتونی کمتر فکرتو درگیر بکنی...

شوهرت ب غلط کردن افتاده؟؟؟

ببین از من میشنوی تا تنور داغه کاری کن اگ ملکی چیزی داره ب نامت بزنه..‌یا حق طلاقو اینا رو ازش بگیر...

ب من شوهرم خیلی بی احترامی کرد...عوض اینکه اون دنبال من بیفته و بگه برگرد منه خاکتوسر میگفتم زندگیمو میخوامو اینا...من خیلی خودمو کوچیک کردم خیبیییلی

انگار زبونم لال من اشتباه کرده بودم.ن اون

حتی گفتم میرم دم در خونه زنه آبروشو جلو شوهرش میبرم گفت اگ رفتی دیگ اینجا نیا

فک کن بخاطر ی هرزه ب من ک زنشم اینو گفت....

منه خاکتوسر ب پاش افتادم.میگفت طلاقت میدم...دلم میخواد آزاد باشم مجردی عشقو حال کنم

بهش فکر میکنم از خودم حالم به میخوره ک خودمو خورد کردم....

ولی دلبستش بودم....نتونستم زندگیمو باهمه بی حرمتیاش ول کنم

ولی تو تا تنور داغه چیزایی ک گفتم انجام بده

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
تو دیگه خیلی صبوری 

نه خرم که هنوزم میخوامش

البته سبک سنگین که میکنم میبینم باهاش باشم بهتره

پدر خوبی واسه بچم هست 

اگه از راهش وارد بشم هر چی داره رو به پام میریزه (البته فعلا فقط وام داره😂)

فعلا برنامم اینه تا بتونم میجنگم با اون هرزه های خیابونی 

با سیاست جلو میرم تا ببینم خدا چی میخواد

نه خرم که هنوزم میخوامش البته سبک سنگین که میکنم میبینم باهاش باشم بهتره  پدر خوبی واسه بچم ه ...

دور از جون ماشالله زن به این خوبی....انشالله خدا کمکمون کنه خودش شوهر امونو به راه راست هدایت کنه به حق علی 

ان شاءالله بتونی کمتر فکرتو درگیر بکنی... شوهرت ب غلط کردن افتاده؟؟؟ ببین از من میشنوی تا تنور داغ ...

شوهر من هیچی نداره ماشین خونه همه چی به اسم پدرشه من حامله بودم که اینکارو باهام کرد الان یه دختر 4 ماهه دارم منم خیلی دوسش دارم و بخاطر زندگیم و دخترم و شوهرم نتونستم ولش کنم شوهر من اره حسابی به غلط کردن افتاد و خیلی ابراز پشیمونی کرد دیگه منم گذشتم فقط از یادم نمیره هر کاری میکنم اینطوری هم به خودم عذاب میدم وقتی زیاد هم بروش میارم وایمیسته جلو روم میگه خوب کاری کردم... ولی در کل پشیمونه