2777
2789
عنوان

قرص ویتامین B12

655 بازدید | 7 پست

دوستان کسی استفاده کرده میتونم بدون تجویز  دکتر بخورم‌؟؟؟ 

اگه اطلاعات دارین میشه بهم بگین 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

کلا گروه B برای بدن خوبه اما یه آزمایش بدی یا با دکتر مشورت کنی عقلانی تره چون اگه بدن به اون ویتامی ...

شمامعلومه ادم بااطلاعی هستی به نظرتون قرص ویتامینcواسه رفع سیاهی زیرچشم خوبه؟؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کلا گروه B برای بدن خوبه اما یه آزمایش بدی یا با دکتر مشورت کنی عقلانی تره چون اگه بدن به اون ویتامی ...

عزیزم آزمایش دادم سال پیش ویتامین B هم کم داشتم ولی دکتر چیزی نداد بهم. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

شمامعلومه ادم بااطلاعی هستی به نظرتون قرص ویتامینcواسه رفع سیاهی زیرچشم خوبه؟؟

درمورد یه سری چیزا اطلاع دارم فقط 

ویتامین سی رو نمی‌دونم ولی من چون خودم کمبود آهن داشتم زیر چشمم سیاه بود باید دلیلشو پیدا کنی خیلی دلیل ممکنه داشته باشه

دوباره برو مشورت کنو بگو شاید نیاز داشتی ولی ویتامین سرخود نخور

ممنونم عزیزم