2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودم هم نمیدونم... در گیر اهنگای یه گروهی شدن به اسم die antwoord و تا الان طول کشید.. بعدشم رفتم کلی بیوگرافی و مصاحبه ازشون دیدم...

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
خودم هم نمیدونم... در گیر اهنگای یه گروهی شدن به اسم die antwoord و تا الان طول کشید.. بعدشم رفتم کل ...

خوش ب حالت من هشت صبح کلاس دارم کوییز دارم هیچی هم بلو نیستم داغونم الان دارم ب سختی از فایل تقلب مینویسم حداقل بذارم جلوم

عه همی الان یکی دیگ این تاپیکو گذاشته بود

چون تشنمه حسش نی برم اب بخورم 

بعد از خوندن تاپیک پربازدید اون مادر شوهره ک سر فسنجون کولی بازی راه انداخته بود بشدت گشنم شده و هوس فسنجونم کردم

البت این گوشی لامصبم بی تاثیر نی قرار بود مثلا امشب ۱ بخوابم و تنظیم کنم خوابمو

داشتم زعفران پاک میکردم..

همم گفتم بیام یک تاپیک بزنم برای کانال لباسم مشتری بیاد

😜😜😜

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم
خوش ب حالت من هشت صبح کلاس دارم کوییز دارم هیچی هم بلو نیستم داغونم الان دارم ب سختی از فایل تقلب می ...

چه مقطعی؟ 

البته منم صبح کلاس دارم ولی خداروشکر مدرسه ای نیستم دیگه...😅

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻 
مدارس که فک کنم حضوریه

نه مجازیه 

خواب بودم مثلا زود خوابیدم که زود بیدار شم ولی خواب بد دیدم بیدار شدم دیگه خوابم نمیاد😒😑

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها