2777
2789
عنوان

تیکا

310 بازدید | 7 پست

@tika_lb تاپیک و خوندم باشه دیگه پیام نمیدم 🙂الآنم لغو دوستی میکنم عزیز 🙂امیدوارم خدا بهت صبری بده بتونی تحمل کنی 🙂

اگه یه نفر بد گفت هزار نفر پشتت بودن ،کاش اینو میدیدی چقدر دوست داریم و بخاطر رفتنت گریه کردیم هر روز اومدم تاپیکاتو نگاه کردم تاپیک اومدم ببینم ولی الان با کلی ذوق ......بیخیال مهم نیست بازم ببخشید مزاحمت شدم یا تگ کردنم 🖤امیدوارم به آرزو هات و هر چیزی که میخوای برسی ،تو اولین دوستم بودی تو این سایت با حرفات کاری کردی دیدم عوض بشه ایندمو دستی دستی خراب نکنم ،ولی بدون این یه دوره است عزیزم 🙂افسرده ترین آدم دنیا میشی با غم از دست دادن عزیز ولی زندگی هنوز در جریانه سرتو بالا بگیر کاری کن موفق بشی و پدرت از اون دنیا بهت لبخند بزنه و افتخار بکنه بهت 

دوستت دارم 

دوست دار همیشگی تو فاطیما 🖤

کاشکی می‌فهمیدیم به کسی که عزیز از دست داده زخم زبون نزنیم 🙂واقعا این سایت شده پر عقده خالی کردن و توهین به اعضای سایت کاشکی هر چی زودتر اینجور آدما رو از سایت بیرون کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم میشه بهم بگی تیکا چرا دیگ نمیاد سایت.نگرانش شدم 🥺💔

توی سایت یکی بهش بی احترامی کرد تیکا پدرش تازه فوت کرده طرف زخم زبون زده به تیکا ،تیکا ام دلش شکسته نمیاد سایت 

با همه لغو دوستی کرده 🥺😔

این تایپکی ام که زدم اومده لایک کرده ولی چیزی نگفته 😔 

دیگه فکر نکنم بیاد سایت 🥺🖤

اره امشب باهاش حرف زدم.خیلی ناراحت شدم🥺

با تو حرف زده ؟🙂🖤

خیلی نامردی تیکا 🙂🖤چقدر تک ات کردم التماس کردم. بیای دوباره ما پشتتیم مرحم زخمت میشیم ولی تو ....🙂🖤

با تو حرف زده ؟🙂🖤 خیلی نامردی تیکا 🙂🖤چقدر تک ات کردم التماس کردم. بیای دوباره ما پشتتیم مرحم زخ ...

حالش خوب نیس🥺🖤عزیزمم تیکا که با همه شوخی میکرد‌د الان اصن حالش خوب نیس🥺

🖤🥀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز