2777
2789
عنوان

خواهرشوم😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایییش بدم میاد از اینجور خاهرشوهراااااا😤😤😤

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
چیکار کردی؟

یبار اومد ناهار پخته بودم خسته گفت من اینو دوست ندارم گفتم والا همینی که میبینه غدا رو گذاشتم خودم رفتن ان ور دیدم بهش بر خورده شدل کلاه کرد داره میره رفتم گفتم میری عه چرا ناراحت شدی اقا رف که رفتا قبل اونم چند بار حالشو گرفتم گیومه غیبت اینو اونو میکرد گفت چرا خوشبختی بقیه خار میشه میره چشم بعضیا اینا بهش بر خورده ای راحت شدیم از دستش عفریته هر سری میومد میرف منو مامانم دعوا مون میشد 

راه حلی ندارین

بچزوونش بگو عزیزم نیا وقتی من مهمون دارم بروووو گم شووو تا جرت ندادم 😤من عصبی شدم تو اروم تزبگو

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
بچزوونش بگو عزیزم نیا وقتی من مهمون دارم بروووو گم شووو تا جرت ندادم 😤من عصبی شدم تو اروم تزبگو

😑😑😑😑 منم خواهر هم سنش دارم اونوقت شوهرمم با من لج میکنه

😑😑😑😑 منم خواهر هم سنش دارم اونوقت شوهرمم با من لج میکنه

حتما به خاطر خاهرت میاد