2777
2789
عنوان

پسر بیکار....

733 بازدید | 12 پست

سلام خانما من دوساله یکیو میخام 

چند وقت پیش یکم بحثمون شد و کات کردیم 

ولی باز برگشتیم 

من خیلی دوسش دارم نمیتونم بگذرم ازش کسی رو نمیتونم ببینم ب جز اون 

لیسانس حقوق داره و بیکاره و فقط ی ماشین داره من توی زندگیم موقعیت های خیلی بهتری داشتم ولی دلم پیش اونه و همه جوره میخامش و دلم میخاد کمکش کنم سرکار بره 

شما بگید با لیسانس حقوق چ کارایی میشه انجام داد؟ 

بنا ب دلایلی توی شرکت ها نمیتونه استخدام بشه... 

شغل هایی ک آزاد هستن بگین مرسی 

به تمام آرزوهام قول رسیدن دادم 💪
این کارو نکن ولش کن برو‌ پی زندگیت  مرد اونیه که خودش بتونه گلیمشو از اب بکشه بیرون

اره حرفاتون همه درسته 

ولی گناه اون چیه 

منم ک خیلی میخامش میخام ی جوری بهش دل گرمی بدم بره سرکار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی بگو درسشو بخونه الان قانون تسهیل تصویب شده امسال ازمون وکالت بده قبول بشه

دیگه نمیتونه درس بخونه میگه دیگه حسش رو ندارم الان دو سه ساله لیسانس گرفته 

اره حرفاتون همه درسته  ولی گناه اون چیه  منم ک خیلی میخامش میخام ی جوری بهش دل گرمی بدم ...

تا اخر عمرت میتونی هر سری از هر کاری یه بهونه دراورد بازم بهش دلگرمی بدی؟خسته نمیشی؟مرد بخواد کار کنه همه کار میکنه مردی که بتونه بیکار بشینه بعدا میشه اینه دق برات اشتباه نکن 

خو کار ازاد ب چی علاقه داره؟

بحث علاقه نیست بحث اینه ک هرکاری باشه باید انجام بده توی ی شهرستانی هم هستن ک کار آزادم زیاد نیست 

بحث علاقه نیست بحث اینه ک هرکاری باشه باید انجام بده توی ی شهرستانی هم هستن ک کار آزادم زیاد نیست&nb ...

خو بره هر کاری میشه پیدا کنه دیگ بحث انتخاب وجود نداره و اینکهـ خودت چنسالته؟

خو بره هر کاری میشه پیدا کنه دیگ بحث انتخاب وجود نداره و اینکهـ خودت چنسالته؟

اره باید بره دنبال کار هی میگه دلگرمی ندارم حقوق کم میدن خدا کمک‌ کنه فقط 

من 20 سالمه 

اره باید بره دنبال کار هی میگه دلگرمی ندارم حقوق کم میدن خدا کمک‌ کنه فقط  من 20 سالمه

ببین یچی بهت بگم

اگ کسی فکر کارو کاسبی باشه از ۱۸سالگی دنبال کارو پول در اوردنه اگرم کسی دنبال درسو ۺغل خاص باشه بعد اینهمه وقت گذاشتن نمیگه حوصله ندارم  

توهم زندگیتو برا کسی که برا زندگی و وقت خودش ارزش باعل نیس حروم نکن من حقوق خوندم و دوساله مث جی دارم میخونم چون یه هدفی مشخص کردم و باید بهش برسم  وگرنه ۱۲سال وقتی ک گڋاشتم به باد میره

برو دنبال کسی که هدف داره مصممه 

این حرفمو چن سال دیگ بهش میرسی

اگ میگفتی میگه میخوام درسمو بخونم کارمو به نتیجه برسونم میگفتم پاش بشین اگ میگفتی به یه شغل ازاد علاقه داره میگفتم پاش بشین اما کسی ک تو این سن نمیدونم چند چنده برا خودش ارزش قاعل نیس چ برسه ب تو حداقل بحاطر رسیدن به شما الان راهشو انتخاب کرده بود 

ببین یچی بهت بگم اگ کسی فکر کارو کاسبی باشه از ۱۸سالگی دنبال کارو پول در اوردنه اگرم کسی دنبال درسو ...

اره درسته حرفتونو قبول دارم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز