2777
2789
عنوان

دکتر نازایی در قم...کمک خواهشا🥲

378 بازدید | 17 پست

سلام دوستان متخصص نازایی تو قم کسیو میشناسید ک وقت تلف نکنه و تشخیصش عالی باشه؟

دکتر اشرفی چطوره دوستانی ک مریضش بودن....

خودم پنج ماهه پیش سودابه بیوس میرم...خوبه ولی خیلی طول میکشه درمانش...

یک سال و هشت ماهه اقدامم....خسته شدم دنبال ی دکتر خوبم ک هی امتحان نکنه بگه حالا این کارو بکن ببینیم چی میشه...

قشنگ تشخیص بده

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

سلام به حضرت معصومه برسون بگو فردا میرم دکتر بانسخش خوب شم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به حضرت معصومه برسون بگو فردا میرم دکتر بانسخش خوب شم

ان شاءلله خوب میشی عزیزم....چشم

صدای منو ک نمیشنوه...شاید درباره تو بگم گوش کنه😞

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
دکتر اشرفی خواهرم خیلی تعریف میکنه

منم شنیدم خیلی خوبه

مشکل ات چیه؟ نمیتونی رویان بری؟

تنبلی و پلی کیستیک فعلا تشخیص دادن

رویان نمیخوام برم....اونجا هرکی آشنا ببینه آدمومیفهمه برا چی اومدی😔

من همه فک میکنن بچه نمیخوام🥲

باز مطب دکتر آدم میگ برا کار دیگ اومدم

تنبلی و پلی کیستیک فعلا تشخیص دادن رویان نمیخوام برم....اونجا هرکی آشنا ببینه آدمومیفهمه برا چی اوم ...

خب بفهمن جنایت ک نمیکنی🙃

بعدم هرکی بره خووش عین شماست معمولا

ببین ی وقتا ممکنه کلی بپیچونن اخرشم بگن برو اونجاها

فکر ب این چیزا نکن. بعدم اونجا ممکنه ی نسخه بدن مشکل ات حل بشه

خب بفهمن جنایت ک نمیکنی🙃 بعدم هرکی بره خووش عین شماست معمولا ببین ی وقتا ممکنه کلی بپیچونن اخرشم ...

متاسفانه تو ایران بچه دار نشدن جنایته....

هی خواهر چیزی نمیدونن دلمو خون کردم وای به حالی ک بدونن...

امشب خونه عموم بودیم دختر عموم حاملست...زن عموم میگفت ماها اگ از بقلمون هم رد بشی فوری حامله میشیم😌انقد ک گیراییمون بالاست و مشالله آماده ایم....😎 ولی بعضیا باید خودشونو بکشن تا یه بچه بیارن....منظورش ب من بود🥲تازه خیلی قاطع گفتیم ک بچه نمیخوایم فعلا....

از طایفه شوهرم ک نگم برات.........💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

متاسفانه تو ایران بچه دار نشدن جنایته.... هی خواهر چیزی نمیدونن دلمو خون کردم وای به حالی ک بدونن.. ...

برا منم دعا زیاد میکردن🤣🤣 کلا فکر ب کسی نکن.ب هدف ات فکر کن حتما نتیجه میگیری.الانم ک ماسک دارید نعمتیه واسه خودش😉

خب بفهمن جنایت ک نمیکنی🙃 بعدم هرکی بره خووش عین شماست معمولا ببین ی وقتا ممکنه کلی بپیچونن اخرشم ...

بعدشم اونجا برم روحیه ام خیلی خراب میشه میدونم

همین ک رفتم دکتر برام پرونده تشکیل داد نوشت نازایی قلبم درد گرفت😔

میدونی باورم نمشد هیچ وقت

اگه تهران بتونی بیای خیلی عالیع  یع کلینیک هست اسمش کلینیک نیکان هست خیلی خوبه برای درمان نابا ...

ممنون عزیزم

الان ک به خاطر محدودیت های کرونایی و جریمه ها نمیشه

ان شاءلله وضعیت قم و تهران زرد بشه...

ولی اگر تو شهر خود آدم باشه خیلی بهتره...

هی خدایا شکرت....