2777
2789
عنوان

کسی هست

105 بازدید | 22 پست

خواستگار زیاد داشته باشه ولی اصلا به دلایل مسخره بهم بخوره ازدواج نکرده باشه ؟واقعا چرا اینجوری میشه ؟یعنی کسی که قسمته هنوز سرو کله ش پیدا نشده یا دعایی چیزی هست؟🤔🤔

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه چی  دست خداست.فقط بایدصبوربودو راضی ب حکمت خدا

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
بیخیال بابا .. نگرد دنبال دلیلش گشتم نبود 🤣🤣🤣 با کلیییییی خواستگار الان ۳۳ سالمه دلیلشم‌نمیدونم

منم بخدا خواستگار زیاد دارم ولی اصلا جور نمیشه ۲۷ سالمه 

خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
بهم بگو کدوم حس ششم درص گفت فقط دل کسیو نشکوندی👀؟

سال اول دبیرستان بودم با یه بنده خدایی رل زدم یهو ولش کردم دیگم ازش خبری ندارم بدون دلیل رفتم .بنظرت تاثیر داره 🤦

همه چی  دست خداست.فقط بایدصبوربودو راضی ب حکمت خدا

درسته عزیزم .اخه خدا برام ازدواج نمیخاست که خواستگارم نمیداشتم 🤦

بلهههههه

بابا میدونی چندسال میگذره ازش خبری ندارم که غریبه بود یه کشور دیگم بود دانمارک .اون موقع فقط ۱۵ سالم بود 🤦🤦

منم بخدا خواستگار زیاد دارم ولی اصلا جور نمیشه ۲۷ سالمه 

۲۷ سال   .. پس کم کم داره زنگ خطر برات به صدا در میاد🤣   شوخی کردم انشالله زوده زود بختت بازبشه

البته جور نشدن ازدواج من بیشترین درصدش معیارآی اشتباه خودم بود ک وقتی ب خودم‌اومدم و خاستم‌معیارآمو تغییر بدم کیس های خوب نبود اگرم بود حتی ارزش فکر کردنم‌نداشتن 

درسته عزیزم .اخه خدا برام ازدواج نمیخاست که خواستگارم نمیداشتم 🤦

نمیدونم عزیزم.فقط میدونم تاخدانخوادهیچ کس وهیچ دعای نمیتونه کاری بکنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
بابا میدونی چندسال میگذره ازش خبری ندارم که غریبه بود یه کشور دیگم بود دانمارک .اون موقع فقط ۱۵ سالم ...

تو دانمارک بودی؟ یا اون رفت؟ حضوری نبود رابطه تون

نمیدونم باید از دلش در بیاری وگرنه تا اخر همینه احتمالا وضع

۲۷ سال   .. پس کم کم داره زنگ خطر برات به صدا در میاد🤣   شوخی کردم انشالله زوده زود بختت ...

منم الان یه خواستگار دارم عشق ۷ سال پیشمه ولی دو دلم قبولش کنم یا نه .؟رو قدش خیلی حساس شدم اون موقع عاشقش بودم به قدش دقت نکرده بودم الان نگاه میکنم کوتاهه 🤦

تو دانمارک بودی؟ یا اون رفت؟ حضوری نبود رابطه تون نمیدونم باید از دلش در بیاری وگرنه تا اخر همینه ا ...

اون دانمارک بود من ایران .نه حضوری دوست نبودیم مجازی اشنا شده بودیم خیلی بهم وابسته شده بود یه سره زنگ میزد به خطم .اسمشم اخه یادم نمیاد الان از کجا پیداش کنم 🤦🤦