2821
2789
عنوان

بارداری

119 بازدید | 16 پست

سلام دوستان عزیز... ی سوال داشتم لطفا کمکم کنین... 21 ام آز دادم بعد ی هفته تاخیر تو پریودی عدد بتا 1000 بود و مثبت.. دیروز صبح چن لکه قهوه ای و خون در حد چن قطره داشتم و دوباره از دادم منفی بود میخواستم ازتون کمک بگیرم آیا ممکنه آزمایشگاه اشتباه کنه... راهنمایی کنین لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جالبی اینجاس هیچ علایمی نداشتم و ندارم از دادم مشخص شد باردارم بنظرتون ازمایش خون اشتباه نمیکنه  ...

نه آزمایش خون خیلی معتبره ولی احتمال اینکه جواب یوقت جا به جا شده باشه تو آزمایشگاه هست 

به زودی منم مامان میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرس 😍
با پزشکت مشورت کن سونو واژینال انجام بده

سونوی که دادم بهم گفت کیست داری وساکی نمیبینم.. جواب سونو رو بردم پیش دکترم گفت نه کیست نداری و از این حرفها گیج شدم این وسط... یعنی سونوی واژینال قابل اعتمادتره

نه آزمایش خون خیلی معتبره ولی احتمال اینکه جواب یوقت جا به جا شده باشه تو آزمایشگاه هست 

از این شک دارم چن قطر خیلی کم خون داشتم و لکه.. سوزش ادرار شدید همراه خارش... چطوری ممکنه سقط کرده باشم در حالی که خونریزی زیادی نداشتم و ندارم ولی گاهی طرف راست شکم و تیر میکشه

سونوی واژینال دقیقتره برو پیش یه دکتر خوب

خیلی ممنون فدات... برام دعا کنین... بعد 4 سال بدبختی تازه خوشی به دل منو شوهرم اومده بود الان انگار دنیا رو سرمون خراب شده

از این شک دارم چن قطر خیلی کم خون داشتم و لکه.. سوزش ادرار شدید همراه خارش... چطوری ممکنه سقط کرده ب ...

آزمایشتو دوباره تکرار کن جای دیگه برو 

به زودی منم مامان میشم برای مامان شدنم یه صلوات بفرس 😍
2828
2791
2779
2792